Hatalmas akció a GOG-on!

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 16.
  • Akció
Jó hírrel szolgálhatunk a PC-s játékosok számára! Április 23-ig mindenki akciósan szerezheti be kedvenc játékait a GOG-on, ugyanis a következő napokban leárazva kínálják azt a 150 játékot, melyek a kívánságlisták leggyakoribb szereplői.

Elindult a GOG legújabb akciója „Most Wanted” néven, mely során akár 85 százalékkal is csökkenthették annak a 150 játéknak az árát, melyek a leggyakrabban szerepelnek a játékosok kívánságlistáin.

A legnépszerűbb játékok között az első három helyezett – nem túlságosan meglepő módon – a The Witcher 3: Wild Hunt az összes kiegészítőjével együtt, a Planescape: Torment és a Baldur’s Gate 2.

Azonban a 150-es lista még olyan címeket is tartogat, mint a Deus Ex-széria, a Vampire: The Masquerade, a Little Nightmares és a The Witness, csak hogy párat megemlítsünk az 50 százalék feletti akciók közül.

A „Most Wanted” akció várhatóan április 23-ig tart, úgyhogy minden érdeklődőnek bőven lesz ideje rákeresnie kedvenceire.

12.
Mortis
#10: egy szóval nem írtam arról ki vagy kik a döntéshozók árazással kapcsolatban. csak szavakba öntöttem egy megfigyelést, de valahol bele kellett kötni, látom.

én a 'We Are the Dwarves' nevű programon szoktam kuncogni: szegény játékon majdnem konstans 90% és afölötti leárazások vannak hosszú hónapok óta s gyanítom még ígysem veszik.
11.
crytek
Éljen a szerkesztés... ők csak egy bolt.
10.
crytek
#6: Itt sem a CDP szabja az árakat ahogy a steamen sem a Valve. Ők csak egy volt. Olyan akciót adnak amit a kiadók mondanak nekik. Egyedül a saját játékaikat árazzák, de ezek a dolgok egyértelműnek kellene hogy legyenek.

A régi nagy atomárazás megrekedt. Ebben 100% az játszik kõzre hogy látják xy áron is fogy akkor nem árazzák lejebb. Ha pedig kivénhedt egy cím és drágàn már nem hoz egy szintet jön a végső pénzkinyerés bundle formában.
7.
Juha
#6: Érthető, fel kellett futtatniuk a klienst, hogy legyen egy felhasználói bázisuk. Most ez már megvan, így valós piaci alapon is működhetnek. Viszont a rövidítésből is kiderül, hogy régebbi gammákat ma is játszhatóvá tévő játékok volt a fő asztaluk induláskor, ezért elismerés jár, én örülök neki, jól megfér a Steam mellett.
6.
Mortis
#4: én azt vettem észre, hogy az utóbbi 1 évben közel sincsenek olyan jó leárazások mint azelőtt voltak. mikor a kliensük még bétaverziós volt, több volt az akció.
mondjuk ezek némelyike megint nagyon csábító.
4.
Ooorky
#3: Mióta steam-et ellepte az indie szenny azóta amit csak lehet gog-on szerzek be. Volt jó pár refund-om náluk, olyan is ami teljesen az én hibám volt (összekevertem egy játékot egy másikkal), de mindig visszakaptam a pénzem.
3.
mephi
Az egyetlen játékszolgáltatás, amit a steamen kívül elviselek a gépen. Kaptam már náluk pár játékot ingyen, vásároltam is. Egyszer volt valami problémám, 20 perc alatt megoldották. Szóval nekem nincs gondom velük.
2.
kindzsal
#1: Nem is kell, GOG kivaloan hasznalhato a platformjuk nelkul is. Toltod jatszod.
1.
Pacsirta
Már vagy egy éve nem volt felrakva a GOG :) . Ezért aztán fel nem rakom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...