Hatalmas akció a GOG-on!

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 16.
  • Akció
Link másolása
Jó hírrel szolgálhatunk a PC-s játékosok számára! Április 23-ig mindenki akciósan szerezheti be kedvenc játékait a GOG-on, ugyanis a következő napokban leárazva kínálják azt a 150 játékot, melyek a kívánságlisták leggyakoribb szereplői.

Elindult a GOG legújabb akciója „Most Wanted” néven, mely során akár 85 százalékkal is csökkenthették annak a 150 játéknak az árát, melyek a leggyakrabban szerepelnek a játékosok kívánságlistáin.

A legnépszerűbb játékok között az első három helyezett – nem túlságosan meglepő módon – a The Witcher 3: Wild Hunt az összes kiegészítőjével együtt, a Planescape: Torment és a Baldur’s Gate 2.

Azonban a 150-es lista még olyan címeket is tartogat, mint a Deus Ex-széria, a Vampire: The Masquerade, a Little Nightmares és a The Witness, csak hogy párat megemlítsünk az 50 százalék feletti akciók közül.

A „Most Wanted” akció várhatóan április 23-ig tart, úgyhogy minden érdeklődőnek bőven lesz ideje rákeresnie kedvenceire.

12.
12.
Mortis
#10: egy szóval nem írtam arról ki vagy kik a döntéshozók árazással kapcsolatban. csak szavakba öntöttem egy megfigyelést, de valahol bele kellett kötni, látom.

én a 'We Are the Dwarves' nevű programon szoktam kuncogni: szegény játékon majdnem konstans 90% és afölötti leárazások vannak hosszú hónapok óta s gyanítom még ígysem veszik.
11.
11.
crytek
Éljen a szerkesztés... ők csak egy bolt.
10.
10.
crytek
#6: Itt sem a CDP szabja az árakat ahogy a steamen sem a Valve. Ők csak egy volt. Olyan akciót adnak amit a kiadók mondanak nekik. Egyedül a saját játékaikat árazzák, de ezek a dolgok egyértelműnek kellene hogy legyenek.

A régi nagy atomárazás megrekedt. Ebben 100% az játszik kõzre hogy látják xy áron is fogy akkor nem árazzák lejebb. Ha pedig kivénhedt egy cím és drágàn már nem hoz egy szintet jön a végső pénzkinyerés bundle formában.
7.
7.
Juha
#6: Érthető, fel kellett futtatniuk a klienst, hogy legyen egy felhasználói bázisuk. Most ez már megvan, így valós piaci alapon is működhetnek. Viszont a rövidítésből is kiderül, hogy régebbi gammákat ma is játszhatóvá tévő játékok volt a fő asztaluk induláskor, ezért elismerés jár, én örülök neki, jól megfér a Steam mellett.
6.
6.
Mortis
#4: én azt vettem észre, hogy az utóbbi 1 évben közel sincsenek olyan jó leárazások mint azelőtt voltak. mikor a kliensük még bétaverziós volt, több volt az akció.
mondjuk ezek némelyike megint nagyon csábító.
4.
4.
Ooorky
#3: Mióta steam-et ellepte az indie szenny azóta amit csak lehet gog-on szerzek be. Volt jó pár refund-om náluk, olyan is ami teljesen az én hibám volt (összekevertem egy játékot egy másikkal), de mindig visszakaptam a pénzem.
3.
3.
mephi
Az egyetlen játékszolgáltatás, amit a steamen kívül elviselek a gépen. Kaptam már náluk pár játékot ingyen, vásároltam is. Egyszer volt valami problémám, 20 perc alatt megoldották. Szóval nekem nincs gondom velük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...