Teljesen új címen dolgoznak a Yakuza készítői?

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Sega egyik vezetője utalásokat tett arra, hogy a Yakuza fejlesztői egy új projekten is dolgoznak. Esetleg egy újabb spin-off lehet a háttérben, vagy netán egy teljesen új világot épít a Yakuza Studio?

A Yakuza Studio jelenleg is a Shin Yakuzan dolgozik, de a Sega vezérigazgatója, Haruki Satomi megemlítette a japán Weekly Famitsu magazinnal készített interjújában, hogy egy másik projekt is fejlesztés alatt áll. Az interjúban Satomi arról beszélt, hogy szinte minden platformon szeretne új címekkel megjelenni, legyen akár szó játékgépekről, telefonokról, konzolokról és így tovább. Miután a játékgépekre és a mobilpiacra érkező játékaikról beszélt, elárulta, hogy a Yakuza Studio már teljes gőzzel készíti az egyelőre még szigorúan titkos játékát konzolokra.

Ugyan egyéb részleteket nem közölt, de megjegyezte, hogy a rajongóknak komoly okuk van az izgalomra. A nyugati rajongóknak pedig talán még ennél is több, hiszen a holnapi nap folyamán jelenik meg hivatalosan a Yakuza 6: The Song of Life – melyet mi is meglehetősen megkedveltünk –, míg a Yakuza Kiwami 2 augusztus 28-tól lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...