Free-to-playre váltott a Darwin Project PC-n

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Scavenger Studio még több játékost szeretne megszólítani a Darwin Projecttel, ezért úgy döntött, free-to-play modellre vált PC-n. Mától ingyen tölthetjük a kanadai vadonban játszódó battle royale-játékot.

Március 12-én startolt el a Darwin Project korai hozzáférésű változata a Steamen 15 dolláros áron. A készítők nem sokáig kértek pénzt a battle royale-címért: a Scavengers bejelentette, hogy mától free-to-playre váltott a játék PC-n.

A műfaj más trónkövetelőitől eltérően a Darwin Projectben a nyomolvasási képességünknek is nagy haszna lesz, elvégre bármikor követhetjük a rivális játékosokat.

Továbbá egy játékos a rendező szerepét is betöltheti, aki figyeli a játékot, utasításokat adhat a játékosoknak, de meg is zavarhatja őket. Bombákat dobhat le, gravitációs viharral akadályozhatja a meccset, vagy egy helyre szoríthatja be a tíz játékost. A Mixeren vagy a Twitch-en továbbá szavazást indíthatunk a nézők körében, így befolyásolható a rendező munkája.

A Darwin Project Early Access-verziója tehát ingyenesen tölthető a Steamről. Az Xbox One-os verzió sorsáról nincsenek konkrétumok, de a készítők hamarosan még több infót osztanak meg róla (értsd: 99 százalék, hogy ez is free-to-play lesz).

Aki az elmúlt hónapban beruházott a játékba, április 24-én számos ingame elemet kap. A jövőben lesznek mikrotranzakciók is, de a valódi pénzért megvásárolható cuccok "100 százalékig opcionális, pusztán esztétikai elemek" lesznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...