Brit toplista: rekorder a God of War és a Yakuza 6

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 23.
  • Toplista
Link másolása
Kratos skandináv ámokfutása letaszította a trónról a Far Cry 5-öt, és a God of War lett a frencsájz történetének legjobban fogyó darabja a briteknél. A Sega is hasonló debütöt ért el a Yakuza 6: The Song of Life-fal.

Kasszát robbantott a God of War az Egyesült Királyságban. A SIE Santa Monica Studios legújabb alkotása lett a sorozat legjobban fogyó darabja a szigetországban. A titulust eddig a God of War III birtokolta.

Ez azt jelenti, hogy a három hétig uralkodó Far Cry 5 trónfosztott lett, így az április 21-én végződő héten csak az ezüstérmet kaparintotta meg. Szintén új belépő a Yakuza 6: The Song of Life, amely dobogó harmadik fokát csípte meg. Kazuma Kiryu legújabb kalandja a frencsájz történetének legjobb nyitányát produkálta, 300 egységgel verve az eddigi csúcstartó Yakuza Kiwamit.

Úgy néz ki, hogy az apa-gyermek kapcsolatot bemutató PlayStation 4-exkluzív címek nagyon sikeresek a briteknél. Az elmúlt hét napban amúgy 250 ezer játékot vásároltak ezen a piacon - a top 10-ben három Switch-exkuzív anyag is helyet kapott.

  1. God of War
  2. Far Cry 5
  3. Yakuza 6: The Song of Life
  4. FIFA 18
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Super Mario Odyssey
  7. Fallout 4
  8. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  9. The Legend of Zelda: Breath of Wild
  10. Grand Theft Auto V
  11. Sea of Thieves
  12. Star Wars: Battlefront II
  13. Rocket League: Collector's Edition
  14. DOOM
  15. LEGO Marvel Super Heroes 2
  16. Rainbow Six: Siege
  17. Splatoon 2
  18. Prey
  19. Call of Duty: WWII
  20. Gran Turismo Sport
23.
23.
guba800
Tegnap este a végére értem a GOW nak.eszméletlen élmény volt.most jöhetnek a kimaradt melléküldetések.meg a valkyrie harcok.
22.
22.
rezy
Az előző gent nekem is a 360 dominálta, 2. ps3-mamat fogyasztom mondjuk, de a boxot jobban szerettem, talán a kontroller miatt, aztán fene se tudja... Jelenleg csak két ps van (3-4), One-ra vhogy mindig sajnáltam a pengőt, habár a Forza Horizon miatt már párszor gondolkodóba estem. Amúgy örülök a Gow első helyének, én kb 15 óránál járhatok, de amennyire feltérképezek minden új területet nekem szerintem borítékolható a minimum 40 óra, úgy érzem még sehol sem vagyok. Statisztikákat sehol sem találom a játékon belül, azt a végén fogja kiírni a játék? Végére ért már valaki?
21.
21.
x360player
#17: És még a Yakuza áradatról nem is beszéltél. Brutál,amit a Sony művel,nem véletlen vettem PS4-et az Xbox 360 után.
20.
20.
Őrnagy
#19: Mondjuk most gyorsan utánanéztem, és nem az Opel a legnépszerűbb. Tehát lehet, hogy az egész okoskodásom hibás.
19.
19.
Őrnagy
A Sony rettenetes pénzeket öl az exkluzív címekbe, és ezek állítólag nem tudnak nyereségesek lenni, csak az a céljuk, hogy több konzolt adjanak el vele. A MS pedig megcélozta a multizó közönséget, márpedig kurtasokan vannak, akik leszarnak minden kalandjátékot, és csak a Fifát vagy a COD-ot nyomatják. Úgyhogy nem biztos, hogy a MS hülye, csak nem akar rettenetes pénzeket tolni a játékfejlesztésbe.
Én úgy gondolom, hogy a konzolversenyben a 2. helyezés nem olyan rossz.
Itt egy példa: Németországban a legnépszerűbb autó az opel. Ennek ellenére nemrég kiderült, hogy alig van nyeresége, jól fel is vásárolták a franciák. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy abból van több nyereség, amiből többet adnak el.
17.
17.
madSci
#6: Csak most az a gond, hogy itt a GOW, pár hét múlva jön a Detroit, pár hónap múlva jön a Spider-man, jövő év elején jön a Days gone, aztán a Last of us 2 és a Death Stranding. Ha ezeknek a címeknek a dupláját rántaná elő a semmiből, talán.
De ha valaki vásárolni akar konzolt, és megnézni a jelenlegi, jövőbeli címeket, akkor egy-két Halo/Forza vagy új Gears vagy bármi is kevés. Sokkal több kell, hogy ne a Sony (meg a Nintendo) játékairól szóljon a következő másfél év. Szóval, semmi esély rá, hogy akár csak megáll a két konzol közti eladási gap növekedése.
16.
16.
Zoli0507
#14: Ez csak szemèlyes vèlemènyem de szerintem szàmìthatunk az E3-on a Fromsoftware-től akár BB2 akàr DemonSoul's jàtèkra, plusz szerintem fogunk làtni gameplay ès megjelenèsi dàtumot aaaaa a The walking Dead egyik főszereplője is benne lesz (nem jut eszembe se a jàtèk cìme se a szereplő neve) de gondolom tudod melyikre gondolok, plusz szerintem vagy ezèven vagy jövőre TLoU, egy HZD2 se lenne meglepetès szàmomra, valamint egy Until Dawn 2 vagy ahoz hasonlò jàtèk bejelentèse szintèn 1-2 èven belüli megjelenèssel, van ugye egy ùj open world Samuraj-os a SuckerPunch-tòl..... meg mèg lehet lesz 1-2 meglepetès bejelntès amiről eddig hallgattak...ja plusz Days Gone..

Ezzel màr kèső versenyezni
15.
15.
Darksiders84
#13: Legyen úgy bár szerintem már rengetegen kiábrándultak és lecserélték az Xboxot de a remény marad mindig utóljára azért az idei E3-ra kiváncsi leszek.
14.
14.
kopic
Réges rég elbukta ezt a gent.
13.
13.
kopic
#3: Korábban nyilatkozta a Ms hogy készülnek új exek, de azok még min 2-3 év mire meg is jelennek, szóval ha lesz is valami jó cím bejelentve, min 2020-21 mire kijönnek. Szóval már a következő genre készül MS sztem keményen.
12.
12.
LexerTheFirst
#11: Figyelj gond nélkül. PS3 X360..
11.
11.
baloghkr
#10: Lehet de az nem történhet meg ebbe a generációba tuti!
10.
10.
frankdelgado
#4: Mert ha esetleg megduplàznà, azt szarul élnéd meg?
9.
9.
kamgecam
#8: De tuti csak az ms kezdeti rossz startja miatt...
8.
8.
kamgecam
#4: Több mint duplája, lassan triplázzás lesz.
7.
7.
Marcus88
Talán majd a következő generációban.
A nyáron már mutatniuk kell valamit,mert a sony az E3-mon porba tiporja őket ismét.
6.
6.
LexerTheFirst
#4: Nagyjából ha az előző generációt nézzük most vagyunk a közepén a 8.-nak. Akkor a Sony is innen mászott fel 90 millióig, szóval még bőven van esély
5.
5.
BockÚr
#4: Így így, ez már rég nem verseny.
4.
4.
baloghkr
#3: A Sonynak már nem kell parázni nincs az a játék felhozatal ami megduplázná az X eladásokat!
3.
3.
LexerTheFirst
#2: Szerintem valami nagyra készülnek, mert akkora hiszti van az exek körül hogy robbantani kell! Remélem akkorát fog durranni mint a God of War! Ha kettő ilyen játékkal előjönnek akkor azt mondhatjuk hogy van mitől parázni a Sonynál.. erősebb gép, jó játékok
2.
2.
Slik
az xbox miert nem kepes meg csak hasonlora sem? hiaba van egy bivalyeros gepuk, mig jatekfelhizatalban semmit sem tudnak felmutatni
1.
1.
DarkLord
Jó lenne valami info a magyar eladásokról is, mert szerintem baromi sokan megvették itthon is a játékot. Még nem értem a végére, de már 2-szer azt hittem itt a vége és a 2. ilyen óta is játszottam vele már tuti 3 órát. 20 óránál már simán több van benn nálam, de csinálom a mellékes feladatokat is közben meg felfedezem a terültet rendesen. HelHeim a pokol része baromi gyenge lett, mint ábrázolásra értem, már örültem megyünk a pokolba erre nem ezt vártam :D persze adta ennek ellenére is. Jó pár órám még tuti benn lesz, mire kivégzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...