Jövő hónapban érkezik a Fox n Forests

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Kevesebb mint két évvel a sikeres Kickstarter-kampány után megjelenési dátumot kapott a Fox n Forests. Pár hét múlva belevethetjük magunkat az ötödik évszak elleni küzdelembe.

A Fox n Forests története szerint egy Rick nevű rókát irányíthatunk, aki Patty, a fogoly madár segítségével próbálja megakadályozni a gonoszt abban, hogy megalkothassa a rémisztő ötödik évszakot.

Főszereplőnk a mágikus számszeríjának köszönhetően képes megváltoztatni az adott évszakot a saját kedve szerint, a hirtelen évszakváltások pedig teljesen újszerű fejtörőkkel teszik izgalmassá a játék alapkoncepcióját: lehetőségünk lesz tavaszról őszre váltani, hogy a fák lehullassák lombkoronájukat, és így könnyebb legyen a fára mászás. Ugyanígy a nyárból egy pillanat alatt telet varázsolhatunk, hogy az élénken zümmögő kaptárokban a méhek támadás helyett visszavonuljanak aludni.

A Bonus Level Entertainment 16-bites, 2D-s platformjátéka május 17-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switch-en. A bejelentés mellé egy gameplay trailer is érkezett, amelyben végre akció közben is láthatjuk a folyamatosan évszakokat váltó erdőt.

1.
1.
Inkább választanám a Seasons after Fall-t ehelyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...