Rust - biztonságos zónát hozott a legújabb update

  • Írta: szlav
  • 2018. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Compound egy egészen különös település. Az ottani tudósok nem tűrik az öldöklést, így ha valaki fegyvert ránt, az könnyen az automata őrtornyok veszélyesebb oldalán találhatja magát

Se fegyverek, se öldöklés, se lootolás, de még csak alvás sem! Ezek a Compound szabályai. Aki ezeket megszegi, az vigyen magával tűt és cérnát is, mert gyorsan lyukacsossá lesz lőve a gatyája. A Rust legújabb frissítése abból a szempontból példátlan, hogy egy olyan új települést hoz a játékba, amely afféle biztonsági zónaként szolgálhat a békésen kereskedni vágyóknak.

A Compound önmagában is remek központi piactér, hiszen megtalálható itt a ruházattól kezdve az építőanyagokon át, egészen a csapdákig és fegyverekig szinte minden. Ráadásul elég jól is néz ki maga a városka, így hát tuti, hogy népszerű hely lesz ez a túlélők körében.

A frissítés emellett hozott még néhány egyéb újdonságot is. A búvárfelszerelés segítségével felfedezhetjük az elsüllyedt hajókat, valamint már belső nézetből is láthatjuk a karakterünk ruházatát. A meglepően terjedelmes frissítés teljes leírását ide kattintva olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...