Someday You’ll Return - keresd meg a lányodat!

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A lányod, Stella egy nap elszökik, te pedig a nyomába eredsz. A keresés során az ősi morva erdőkbe visz az utad, ahol olyan titkokra bukkansz, amelyeknek eltemetve kéne maradniuk. Ütős pszichológiai horrorjáték készül.

A brnói CBE Software egy belső nézetes sétaszimulátort készít. A csehek azonban sokkal többet szeretnének letenni az asztalra, így rengeteg lehetőségünk lesz interakcióra: tárgyakat készíthetünk és javíthatunk, gyógynövényeket szedhetünk, interakcióba léphetünk a környezetünkkel, de még okostelefonunk tudását (GPS, SMS, LED-lámpa, hívások) is latba vethetjük.

Főhősünk Daniel, egy kétségbeesett apa, aki eltűnt lánya után kutatva az ősi morva erdőkben találja magát. Stella nem először tűnt el, és bár eddig mindig visszatért a családjához, ez az alkalom más. A keresés során különös emberekkel találkozunk, akik segítenek nekünk megérteni, hogy a lány miért menekült el tőlünk.

Utunk során az apaság árnyoldalaival, félelemmel és hazugságokkal szembesülünk, és kiderül az is, miért tartunk annyira a múltunktól. Bár a sztori erős horrorelemekkel operál, nem mindig a hús-vér szörnyek a legfélelmetesebbek.

A Someday You’ll Return misztikus cseh tájakon játszódik, és tényleg egyedi atmoszférával bír. A festői környezet szokatlanul csöndes, csak a túlélési képességünkkel és gyors észjárással győzedelmeskedhetünk.

Tetteinknek következményei lesznek, melyek befolyásolják a játék végét. Az előrehaladás sokszor nem egyértelmű, ezért a nyomkeresésnek is komoly szerep jut. A teljes napszak-váltakozással felvértezett játékot az Unreal Engine 4 hajtja.

A Someday You’ll Return 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
11.
Slik
talan azert mert a setaszimulatorokhoz nem kell 500-1000 fos fejlesztocsapat, milliok es evek... egy kisebb csoport is keszithet elvezheto, hangulatos jatekot keves eroforassal
szerintem teljesen jol nez ki ezek alapjan
a rapture, firewatch, layers of fear is mind klasszak voltak, hiaba setaszimulator
3.
3.
crytek
2.
2.
Yanez
Érdekfeszítően hangzik! Remélem pont olyan jó lesz, mint amilyennek tűnik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...