Befutottak a Trónok Harca-spinoff első részletei

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Trónok Harca lefutása után akár öt spinoff-széria is indulhat majd az HBO csatornáján. Az egyik ilyen mellékág évezredekkel visz minket a múltba, Westeros legsötétebb éveit pedig a remek forgatókönyvíró, Jane Goldman egyengeti majd.

A ComicBookMovie.com értesülései szerint az HBO zöld utat adott az első Trónok Harca spinoff-sorozat pilotjának, és az első információk is kikerültek arról, hogy mikor, s hol játszódhat majd a történet.

"A sorozat a Trónok Harca cselekményét több ezer évvel megelőző Westerosba kalauzol majd minket. A Hősök kora leáldozott, a világ pedig a legsötétebb óráit éli. Westeros múltja telis-tele szörnyű titkokkal. A történetek, amiket hallhattunk a Mások létrejöttéről, az Erdő Gyermekeiről, a Kelet misztikus népeiről, vagy az ősi Stark-legendákról, talán nem mind úgy alakultak, ahogy azt eddig képzeltük" - így szól az HBO szinopszisa a sorozatot illetően.

A forgatókönyvért Jane Goldman felel majd, de persze George R. R. Martin is besegít majd a történet írásába. A hölgy egyébként korábban olyan filmekért felelt, mint a Kingsman, az X-Men: Az Elsők, valamint a Kick-Ass - biztos tehát, hogy az előzménysorozat jó kezekbe került.

2.
2.
Yanez
Ezt én is várom, a Gyűrűk Ura sorozattal egyetemben! :)
1.
1.
Formula1fanatic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...