Kiszivárgott a Forza Horizon 4 autólistája

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 25.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén váratlanul előtölthetővé vált a Windows Store-on keresztül a csak hónapok múlva boltokba kerülő Forza Horizon 4. A letöltött fájlokból pedig kiderült, milyen járgányok is lesznek majd a játékban.

A Forza horizon 4 megjelenéséig még hónapok vannak hátra, ezért is okozott meglepetést, amikor a hétvégén a PC-s változat előtölthetővé vált a Windows Store-on keresztül. Persze a rajongók azonnal kaptak a lehetőségen, és akik letöltötték a korai fájlokat, azok azonnal neki is estek a csomag elemzésének, amiből kiderült, hogy pontosan milyen autófelhozatallal lesz dolgunk.

A több mint 450 járgány teljes listáját itt találjátok meg, míg a Redditen a rajongók már el is kezdték elemezni a kínálatot.

A brit szigeten játszódó negyedik Forza Horizon október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, ráadásul az Xbox Game Pass részeként is beszerezhetjük majd.

4.
4.
adamsfamily
Szerintem az autó csomagok még dobnak majd ezen a számon.Legalábbis bízom benne,mert a Forza 7-ben már 700 autó volt a horizon 3-ban pedig 538.Amit kicsit kiegészíthetnének az az autók kasztni tuningja,nagyon sok autónál nem volt body kit,sőt még a lökhárító felhozatal is elég szegényes volt.
Az összkerék meghajtásos autókat pedig remélem kicsit butítják,mert vicc,amikor egy corvette zr1-et legyorsul egy összkerekes ford focus.
1.
1.
kergabi83
Egy szatyor VW, közkívánatra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...