Cyperpunk 2077 - már készül a multi?

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Cyberpunk 2077 a kezdeti információk szerint kizárólag az egyjátékos élményre fog fókuszálni, ám a CD Projekt RED vadonatúj álláshirdetései mintha arra engednének következtetni, hogy valami készülődik a háttérben. Valami online...

A stúdió legújabb álláshirdetései kapcsán okkal feltételezhető, hogy a Cyberpunk 2077-ben multiplayer játékmód is lesz.

A CD Projekt RED holnapján két hálózati programozót, illetve egy vezető technológiai programozót keresnek, mely állások mindegyike a Cyberpunk 2077-hez köthető. Igencsak árulkodó, hogy a leírás szerint előnyben részesítik azokat a jelentkezőket, akiknek már komolyabb tapasztalataik vannak multiplayer lövöldözős játékokkal.

Emellett egy másik feladatkörre is pályázhatnak a jelentkezők, méghozzá multiplayer designer állásra. Ugyan ehhez már nem kapcsolódik a Cyberpunk 2077-es címke, ám mint az előbb említett álláslehetőségeknél, itt is olyanokat keresnek, akik korábban AAA-kategóriás akciójátékokon dolgoztak.

Mindegyik pozíció a CD Projekt RED Wrocław irodába szól, mely a stúdió legújabb csapata is egyben.

Bár egyik állás sem erősítette meg egyértelműen a Cyberpunk 2077 multiplayer játékmódját, ám mégis nagyon valószínűnek tűnik, hogy Night Cityben többjátékos kalandokat is átélhetünk majd – még ha nem is rögtön a játék megjelenésekor, hanem egy későbbi frissítés után.

A Cyberpunk 2077-ről egyébként az E3-as trailere óta számtalan információ és részlet látott napvilágot, melyekről többek közt itt és itt írtunk, illetve már az is kiderült, hogy milyen PC-n fog biztosan jól futni a játék.

A játékhoz még továbbra sem érkezett konkrét megjelenési időpont, azt azonban már tudni lehet, hogy PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető.

7.
7.
hadzsime
#6: SHAAAAAAAAAAUUUUUUN!

#5: Én is valami ilyesmire emlékszem de valami közösen játszható minijáték is rémlik. Mondjuk lehet, hogy az csak annyi lesz, hogy két küldi között beülsz egy kocsmába és a haveroddal biliárdoztok vagy valami.
6.
6.
Inkább örüljünk annak, hogy a júliusi PS Plus-ban a Heavy Rain lesz az előfizetők megvásárolt játéka!
4.
4.
LexerTheFirst
Jelentsék be hogy csak multi lesz, és Battle Royale, és akkor kiválóan fog illeszkedni a 2018/19-es felhozatalba..
3.
3.
Kelan
2.
2.
KőbányaKispest
Biztos belerakják a battle royal módot.
1.
1.
azureknight0715
Legutoljára azt nyilatkozták a fejlesztők hogy megjelenèskor biztosan hogy nem, de kèsőbbiekben lehet fog kapni multit a játèk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...