Mozgolódik a PC-s Monster Hunter World

  • Írta: szlav
  • 2018. július 7.
  • Teaser
Link másolása
PC-s játékosok figyelem, a Capcom tartogat ezt-azt a számotokra! A konzolokra már januárban megjelent Monster Hunter World ősszel számítógépen is tiszteletét teszi, a részletekről pedig jövő héten végre lehull a lepel.

Az idei év egyik legerősebb nyitócíme volt a Monster Hunter World, a januárban kizárólag Xbox One-ra és PlayStation 4-re megjelent akciójáték szinte instant klasszikussá vált. A PC-s játékosok sajnos kimaradtak a jóból, igaz, a Capcom már a konzolos megjelenés előtt leszögezte, hogy idővel a Master Race számára is elérhetővé szeretnék majd tenni a játékot.

Azóta persze teltek-múltak a hónapok, a PC-s portot pedig többnyire csak néma csend övezte - egészen mostanáig. Ismét a játék Twitterén kaptunk életjelet a számítégépes átiratról, amely szerint hamarosan lerántják a leplet az összes fontosabb információról! Jövő hétfő délután végre közzéteszik a játék pontos megjelenési dátumát, a minimális rendszerkövetelményeket, valamint azt is, hogy milyen online platformon érhetjük majd el azt.

Hamarosan tehát többet is megtudunk a PC-s Monster Hunter Worldről, amint befutnak a pontos információk értesíteni fogunk benneteket. Addig se csüggedjenek az egér-billentyűs harcosok, hiszen jelenleg is fut a Dauntless nyílt bétatesztje, amely remek ingyenes alternatíva lehet azoknak, akik szörnyvadászatra adnák a fejüket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...