Override: Mech City Brawl - óriásrobotos zúzás

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha imádod a Pacific Rimet, akkor bizonyára örülni fogsz a független The Balance Inc. brawlerének. Az Override: Mech City Brawlban 1v1-es vagy 2v2-es küzdelmeket vívhatunk különböző nagyvárosokban, ahol kő kövön nem marad.

Házméretű mechák csapnak össze San Franciscóban, valamint Egyiptom, Japán és Mexikó nagyvárosaiban az Override: Mech City Brawlban. A játékban 12 órásrobot kapott helyet, mindegyikük eltérő játékstílussal kecsegtet.

A játékmenet nem árul zsákbamacskát: az 1v1-es vagy 2v2-es felállásban kell elpusztítanunk a rivális robotokat, összecsapásaink során pedig épületek omlanak össze és járművek repülnek szerteszét. A hagyományos Versus módon kívül egy egyjátékos kampány is helyet kap a programban. A legérdekesebb móka viszont a kooperatív mód, melyben akár négy játékos irányíthat egyetlen mechát.

Egyikük a robot kezét, a másik a lábát, a harmadik pedig pilóta lesz és így tovább. A városok teljesen elpusztíthatóak, a robotokat pedig testreszabhatjuk a megnyitható kiegészítők segítségével a Garage-ban.

Az Override: Mech City Brawl december 4-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en 30 dolláros áron. Augusztus 10-12. között lesz a zárt bétateszt, amire már feliratkozhattok.

1.
1.
Lol, legalabb a cimet olvassatok mar el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...