Subnautica - PS4-re is jön a vízalatti túlélőjáték

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Unknown Worlds játéka négy év korai hozzáférés után idén januárban jelent meg Steamen, és Xbox One-on is elérhető már a Game Preview programban. Az év végén PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Subnautica.

A Subnautica egy idegen óceán mélyén játszódik, egy hatalmas, de veszélyes, nyitott világú közegben. A túlélés záloga nem a felszínen rejtőzik, vízalatti élőhelyeket kell építenünk - a bázisunkon parkoljuk le a járművünket és itt tárolhatjuk az erőforrásokat is, ha az oxigénellátásról már gondoskodtunk.

A játékban napsütötte, sekély korallzátonyoktól kezdve a mélytengeri árkokig minden bejárható. Lávamezőkkel, kanyargós barlangokkal és vízalatti folyókkal is találkozunk. Néhány hasznos helyszín, mások kimondottan veszélyesek.

Apró tengeralattjárónkat folyamatosan fejleszthetjük, de iható vizet és élelmet kell találnunk, hiszen az óra ketyeg. Az összeszedett nyersanyagokból új búvárfelszereléseket craftolhatunk. Természetesen a bolygó titkára is fényt deríthetünk: mi fertőzi a vizeket? Ki építette a fenéken elszórt rejtélyes szerkezeteket?

A vízben persze számos agresszív lény les ránk - főleg, ha leszáll az éj -, elcsalogathatjuk a nagyobb példányokat friss hallal, vagy ha a búvárruhánkat bányászati fúróval, szigonyágyúval vagy torpedórakétákkal vértezzük fel, akár harcolhatunk is velük.

A játék PC-re már elérhető, Xbox One-on jelenleg a Game Preview program része, de az év végén PS4-re is befut. Az Unknown Worlds csapatának a Panic Button is besegít a konzolos verzió fejlesztésébe.

5.
5.
Őrnagy
A vízalatti világ nagyon vonzó, de még sosem játszottam túlélőjátékkal. Talán most ki kéne próbálni.
4.
4.
Uhu123
zseniális játék, de nagyon hiányzik belőle a coop
2.
2.
Gariss
Xboxon már játszottam vele, örülök, hogy jön PS-re is, mert nagyon hangulatos és tartalmas játék. Szerintem minden túlélőjáték-kedvelő tegyen vele egy próbát, mert habár még nincs kész a játék, végigjátszható és rengeteg időt el lehet vele tölteni.
1.
1.
Jacktor
Az elmúlt 15 év alatt az egyetlen játék amit végigjátszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...