Filmes hírek: folytatódik a Robotzsaru

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Neill Blomkamp rendezi az új RoboCop-filmet, amely az 1987-es klasszikust folytatja. Már tudjuk, hogy zöld utat kapott az új Joker-film is Joaquin Phoenixszel, illetve animációs film készül a Monster Hunterből.

Folytatódik a Robotzsaru

Hiába volt minőségileg gyatra a 2014-es reboot, az MGM szerint van még potenciál a RoboCop-frencsájzban. A Deadline értesülései szerint az új filmet a District 9 és Chappie rendezője, Neill Blomkamp dirigálja le, aki saját bevallása szerint gyerekként imádta Paul Verhoeven 1987-es klasszikusát, amely görbe tükröt állított a fogyasztó társadalomnak, a materializmusnak és a vállalati kapzsiságnak.


Az eredeti film írói, Edward Neumeier és Michael Miner már 1988-ben tervbe vette az igazi folytatást (most produceri szerepkört vállaltak), e vázlat alapján szedi ráncba a forgatókönyvet az új Terminator-film írója, Justin Rhodes. Az új mozifilm szimplán RoboCop Returns címen fut majd.

Joaquin Phoenix is Joker lesz

A Warner Bros. nem éri be egy Joker-filmmel. Amellett, hogy önálló filmet kap az Öngyilkos osztag gonosztevője Jared Letóval, egy másik mozifilm is készül a festett arcú bohóccal. A Hollywood Reporter szerint a főszereplő Joaquin Phoenix lesz, akiről már régóta pletykáltak a lapok.

Ez egy teljesen más hangvételű alkotás lesz, kevesebb pénzből is készül (55 millió dollár), viszont hangulatra sokkal komorabb és érett témákat boncolgat, a nagy volumenű akciójelenetekről lemondhatunk. A forgatókönyvet Todd Phillips és Scott Silver veti papírra, és a forgatás már szeptemberben elkezdődhet. Ez annyit jelent, hogy 2019 végén már a mozikba is kerülhet a film. Az internet népe szerint a Gyilkos tréfa című képregényt dolgozzák fel.

Animációs film készül a Monster Hunter alapján

A Capcom szeretné meglovagolni a Monster Hunter World sikere által gerjesztett hullámokat, ezért partnerséget kötött a számítógépes animációban jártas Pure Imaginationnel. Bizony, 2019-re készül el a Monster Hunter: Legends of the Guild. A történet egy fiatal férfi harcosra koncentrál, aki szülőfaluját hátrahagyva úgy dönt, levadássza az egyik Ősi Sárkányt.

Az író az a Joshua Fine lesz, aki a Starz-féle Ultimate Spider-Man című sorozattal már bizonyított. Ami pedig a Pure Imaginationt illeti, ők besegítettek a LEGO Batman: The Movie-ba is.

5.
5.
Juha
#4: Én kétszer is láttam, de nem tudnék egy emlékezetes pillanatot sem felidézni, DK trilógiából annál inkább (főleg az 1-2-ből, a 3-ból mindig a túlnyújtott vermes rész ugrik be először, és az nem túl pozitív).
4.
4.
Stack
Nekem mondjuk a Man of Steel tetszett. Ott még jól el tudták találni a komor hangulat és pörgős esmények egyensúlyát.
3.
3.
Ra1D3n
#1: A komorság hagyján, de elsőként az lenne a cél, hogy végre jó filmeket csináljanak. Az összes DC film szar a TDKR óta(bár ez sem volt olyan acélod a TDK után)... Nem divatból mondom, egyszerűen ez tény.
2.
2.
Stack
A Killing Joke-ból most volt nemrég rajzfilm. Csak nem akarják ugyanazt ellőni megint.
Mivel kis költségvetésű lesz bízzunk benne, hogy nem szólnak majd bele annyit.
1.
1.
ZephyrDavid
Szegény Joker filmet úgyis lehúzzák. A DC-nek nem lehet komor filmet csinálnia.
Abból lesz a re-shoot meg a lehúzás. Még ha jó is lesz, úgyis negatív hangot fog csak kapni. Hisz DC...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...