Godhood - alkoss te is saját vallást!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 3.
  • Bejelentés
Bár az istenszimulátorok nem olyan népszerűen, mint régen - ha a Black & White-ot a kedvenceid közé sorolod, érdemes egy pillantást vetni a Godhoodra! A független holland csapat, az Abbey Games játékában te vagy a mindenható!

Az Abbey Games új játékában te vagy egy ókori civilizáció istene, saját vallást alkothatsz, és terelgetheted követőid sorsát. Természetesen lehetőség van arra, hogy jó vagy gonosz legyél, pont úgy, mint a Black & White-ban.

A Godhoodban rengeteg a teendő, a menedzsmeri és a stratégiai érzék elsődleges, még úgy is, hogy követőinket közvetlenül nem irányíthatjuk. Arra azonban rávehetjük őket, hogy tiszteljenek és emlékműveket emeljenek nekünk (mondjuk egy villámcsapással). Különbözőképpen befolyásolhatjuk a civilizációnk irányát, miközben más istenekkel is szembe kell néznünk.

A játék kézzel rajzolt grafikával operál és izometrikus nézőpontot használ. A fejlesztők arra törekednek, hogy a Godhood újrajátszható legyen, vallásunk építése során több elágazás lehetséges attól függően, hogy népünket szerető, pusztító vagy egyenesen őrült istenek leszünk.

A megjelenés 2019 folyamán várható PC-re.

5.
Darksiders84
Ps1-en volt valami Popolus stratégia nagyon tetszett bár rohadt sokat töltött volt amikor percek azt hittem már lefagyott de nem.
4.
markoci555
Szeretem a Reus-t, szerintem ez is be fog jönni
3.
Oldman
DaemonX! 1#
Akkor àmen. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...