Rainbow Six: Siege - érkezik az Operation Grim Sky

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 9.
  • Letöltés
A Ubisoft lerántotta a leplet a töretlen népszerűségnek örvendő lövölde következő frissítéséről. A legtöbb információ egyelőre egy képről és két rövid leírásból származik, ám a Kabult megjárt operátor már most izgalmasnak tűnik.

Ugyan a szokásosan érkező két új operátor nevét egyelőre nem árulták el, egy rövid leírást már kaptunk róluk, illetve a teaser képen a kinézetüket is szemügyre vehetjük. Mindkét karakter az Urban Tactical Response Team, fedőnevén Grim Sky egység tagja, ám különböző nemzethez tartoznak.

A női védőoperátor brit származású, „egy kemény rendőrtiszt, aki szakértője a tömeges viselkedésnek és a csapatalapú rajtaütések taktikájának. Tudja, hogy a frontvonalba tartozik, és nem néz el semmilyen ostobaságot”. Legalábbis a hivatalos leírása alapján.

Az amerikai támadóoperátor „a taktikai bevetéseket tekintve egy rendkívül éles eszű specialista. Megjárta a poklot Kabulban. Ennek ellenére beleszeretett a városba. Legendásan híres a sebészi precizitása, a Rainbow Six csapat egyik rejtélyes tagja.”

A leírások mellett érdemes megvizsgálni a mellékelt képet is, mivel az operátorok eszközeiről több mindent is megtudhatunk róla. Egyikük feltehetőleg egy mindenféle akadály elhárítására alkalmas lángvágót tart a kezében, ugyanígy érdekes információ lehet, hogy az egyikük megjárta Kabult, akárcsak a Ghost Recon: Wildlandsből ismert Nomad, akivel kapcsolatban már többször feltételezték, hogy ellátogat a Rainbow Six csapatába.

A frissítés emellett még egy teljesen felújított recoil rendszert kap, illetve a játék hivatalos blogbejegyzése szerint a rajongóknak érdemes lesz a jövő hét során is figyelniük, ugyanis várhatólag augusztus 17-19 között mutatják be részletekbe menően az új operátorokat.

7.
Pacsirta
#5: XDXD 1értelmű hogy jönni kell ha R6S-van!
6.
Pacsirta
#4: Igen tudjuk More!! Mindig el is sírod. De beszéljünk a tényekről! Atom gáznak nevezni a R6S-t az kb akkora butaság, mint amikor Ollie barátom darálja be a BF V-t minden hírnél.
Tény, hogy vannak bajai a gémnek, de hogy atom gáz lenne azt azért kétlem. A képlet nagyon egyszerű, meg kell tanulni játszani vele.

U.I. és jó tanács: Szerezz barátokat magadnak, akikkel együtt tudjátok tolni, mert akkor nagyon jó. Ne menj be egyedül gémelgetni, mert látszik hogy csak hergeled vele magad, és irkafirkálsz szamárságokat.
A játék nem tökéletes, de nem atom gáz. Jó volna nem átesni a ló túloldalára amikor kritizálsz valamit....
...amúgy jó hogy jöttél, kedvet kaptam a Wolfihoz egy kicsit, lehet tolok veled pár kört.
5.
kindzsal
#4: Alig vartad mi, hogy R6S hir legyen es vinnyoghass. Ez nalad valami pavlovi reflex amugy? Meglatsz egy hirt a jatekrol es beverzik a segged?
4.
Blazkowicz
Atom gáz ez a játék, vagyis inkább amit csinál vele a fejlesztő......
3.
Pacsirta
#1: Nekem bejönnek a páncélosok, Battlefield 4-ben azzal tolom. . .
1.
RangerFox
Utálom a páncélosokat. Mintha egy budiajtóval rohangálnának, komolyan. De season pass meg van, így majd kipróbálom őket. A map reworkre leszek majd kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...