Rainbow Six: Siege - érkezik az Operation Grim Sky

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft lerántotta a leplet a töretlen népszerűségnek örvendő lövölde következő frissítéséről. A legtöbb információ egyelőre egy képről és két rövid leírásból származik, ám a Kabult megjárt operátor már most izgalmasnak tűnik.

Ugyan a szokásosan érkező két új operátor nevét egyelőre nem árulták el, egy rövid leírást már kaptunk róluk, illetve a teaser képen a kinézetüket is szemügyre vehetjük. Mindkét karakter az Urban Tactical Response Team, fedőnevén Grim Sky egység tagja, ám különböző nemzethez tartoznak.

A női védőoperátor brit származású, „egy kemény rendőrtiszt, aki szakértője a tömeges viselkedésnek és a csapatalapú rajtaütések taktikájának. Tudja, hogy a frontvonalba tartozik, és nem néz el semmilyen ostobaságot”. Legalábbis a hivatalos leírása alapján.

Az amerikai támadóoperátor „a taktikai bevetéseket tekintve egy rendkívül éles eszű specialista. Megjárta a poklot Kabulban. Ennek ellenére beleszeretett a városba. Legendásan híres a sebészi precizitása, a Rainbow Six csapat egyik rejtélyes tagja.”

A leírások mellett érdemes megvizsgálni a mellékelt képet is, mivel az operátorok eszközeiről több mindent is megtudhatunk róla. Egyikük feltehetőleg egy mindenféle akadály elhárítására alkalmas lángvágót tart a kezében, ugyanígy érdekes információ lehet, hogy az egyikük megjárta Kabult, akárcsak a Ghost Recon: Wildlandsből ismert Nomad, akivel kapcsolatban már többször feltételezték, hogy ellátogat a Rainbow Six csapatába.

A frissítés emellett még egy teljesen felújított recoil rendszert kap, illetve a játék hivatalos blogbejegyzése szerint a rajongóknak érdemes lesz a jövő hét során is figyelniük, ugyanis várhatólag augusztus 17-19 között mutatják be részletekbe menően az új operátorokat.

4.
4.
Blazkowicz
Atom gáz ez a játék, vagyis inkább amit csinál vele a fejlesztő......
1.
1.
RangerFox
Utálom a páncélosokat. Mintha egy budiajtóval rohangálnának, komolyan. De season pass meg van, így majd kipróbálom őket. A map reworkre leszek majd kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...