Destiny 2 - vár minket a Dreaming City

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 10.
  • Videó
Rengeteg titkot és annál is több ellenfelet tartogat számunkra a Destiny 2: Forsaken endgame-zónája. Az Awokenek szülőhazája, a Dreaming City egy új raiddel és sok új küldetéssel várja majd a magas szintű Guardianeket.

Nyakunkon a Destiny 2 első nagyobb kiegészítője, a Forsaken, a Bungie pedig újabb látnivalókat kínál a rajongóknak. A legújabb előzetes a következő endgame-helyszínre kalauzol el bennünket - íme, a Dreaming City:

Az Awokenek hazája garantálja, hogy a játék PvE-oldalának szerelmesei most sem fognak unatkozni egy ideig. A Dreaming City ugyanis otthont ad a játék legújabb raidjének, amely biztos megizzasztja majd a legrutinosabb Guardianeket is. A Bungie az eddigi legnagyobb endgame-tartalomként címkézte fel az új helyszínt, reménykedjünk benne tehát, hogy pár néhány hét után is bőven akad majd számunkra tennivaló.

A Destiny 2: Forsaken premierje szeptember 4-én várható.

2.
Neotechtr
Nekem az az egy furcsa ebben a játékban, vagy inkább úgy mondom, hogy sorozatban, hogy nem értem.... Tehát nem értem, hogy hogyan tudtak belőle eladni egyáltalán egy darabot is.
1.
Aanash
Az egésszel csak annyi a gond, hogy a destiny1-ből van nyúlva pár apróság. Pl a titán nagy kalapácsa vagy nevezzük akárhogy. Na meg az ára. 24.000ft. Ennyiből veszek egy új játékot. Se új ellenfelek, se gyűjtögetni valók, se új játszható karakterek. Így viszont akárhogy nézem a helyszín, a ruha meg a fegyver ami új. Az átskinezett fallen nem új ellenfél. A sztoriból kivágott boss harcok nem új strike-ok. Adja Isten hogy hatalmas újdonságot hozzon a dlc, bár nem sok esélyét látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...