PlayStation 3-ra csak januárban lesz Rainbow Six?

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 16.
  • Érdekesség
Egyre több PS3-nyitócím jelenik meg a tervezettnél később, ily módon ez azt jelenti, hogy a Sony újgenerációs gépére szánt címek nem jelennek meg a konzollal együtt.
Egyre több PS3-nyitócím jelenik meg a tervezettnél később, ily módon ez azt jelenti, hogy a Sony újgenerációs gépére szánt címek nem jelennek meg a konzollal együtt.A Rainbow Six: Vegas X360-as verziója már elkészült, jövő héten megjelenik. A PC-s változat két hét múlva, míg a PSP-port december 5-én kerül boltokba. Sokáig nem tudtuk, hogy mi a helyzet a PS3-mas játékkal, most azonban kiderült, hogy nagy valószínűséggel csak jövő januárban jelenhet meg a Sony next-gen konzoljára írt változat. Mivel igazi amerikai PS3-nyitócímnek a november 17-ei premiertől az év végéig megjelenő játékokat tekintjük, a Rainbow Six: Vegas fejlesztői szépen "dobták el" maguktól ezen neves jelzőt.
6.
6.
FNorberto
Fanboy:azért mert rainbow six:vegas-os hír amit szeretek.Meg azért hogy megírjam hogy van multi demo a live-en.Csak ennyi!
5.
5.
Madd Dogg
belenéztem az ingame-be, szép grafika meg minden, de nagyon kevés gyilkolnivaló van benne. jó jó, taktikai inkább, de akkor is gyatra. azért ki fogom próbálni. az a baj velem, a F.E.A.R. óta ahhoz hasonlítok mindent, és hát túlszárnyalni egy olyan game-et........
4.
4.
FNorberto
Én is tojok a PS3-as verzióra.De 360-ra ma jött multi demo!
3.
3.
Mast3rmind
Engem se érdekel nagyon a hír :) nem rázott meg :D
2.
2.
Jedi1007
Ki nem szarja le?Jó ha lesz addig magyarországon PS3!
1.
1.
Necros
A lényeg, hogy PC-re hamarosan itt lesz. :) A demó vagy ma jön vagy jövő héten, remélem, az előbbi tippem jön be. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...