Szünetelnek az új Galaxis Őrzői-film munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a rendező kirúgását követően a készítők letették a kisdobosesküt, hogy változatlan menetrend szerint folytatódnak A galaxis őrzői harmadik részének munkálatai, lapértesülések szerint ez nem egészen így van.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint szünetelnek a Guardians of the Galaxy Vol. 3 munkálatai, amíg a Marvel Studios és a Disney meg nem találja James Gunn utódját. A mozi forgatásának előkészületei ősszel kezdődtek volna, míg magát a forgatás rajtját télre időzítették, a lap szerint azonban valószínűtlen, hogy ez összejönne, és a csúszás miatt néhány stábtagot szélnek is eresztettek.

James Gunnt júliusban rúgta ki a Disney, miután újra napvilágot látott néhány régebbi, vállalhatatlan tweetje. Habár Gunn mellett rengetegen kiálltak, és A galaxis őrzői-filmek színészgárdája is nyílt levélben kérte a Disney-t, hogy vegyék vissza a rendezőt, a vállalat erre nem volt hajlandó - igaz, számtalan pletyka szólt ennek az ellenkezőjéről. A galaxis őrzői harmadik felvonását 2020-ra ígérték eredetileg, kérdés, hogy mennyit csúszik végül az alkotás.

11.
11.
delphijos
Én elvoltam az első résszel is , de tényleg abban volt a világ legszarabb főgonosza. Ráadásul a világon semmit nem csinált ( a Thanos-nál való kuncsorgást leszámítva ). Hogy mekkora genyó csak pár odavetett mondatból derült ki....
5.
5.
zoli12i
#2: A Ragnarok nem volt vicces film! Tele volt gagyi, gyerekes, erőltetett poénokkal. Bár a 8 éves korosztálynak készülnek ezek a filmek...
2.
2.
bitbandita
A Thor Ragnarokot rendező Taika Waititi-nek kellene adni a rendezői széket. Az ő stílusa abszolút passzol a GotG-hoz, ráadásul a Thor-al már bizonyított, hogy egy nagy költségvetésű Marvel filmmel is elbír.
1.
1.
Slik
a masodik resz ugysem volt egy nagy durranas, szoval tuleljuk ha csuszik szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...