Halo Infinite - naná, hogy lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 17.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft eddig nem nagyon árult el részleteket arról, hogy milyen lesz pontosan a Halo Infinite, de a 343 Industries álláshirdetéseit böngészve néhány érdekességről azért lehullt a lepel. Arról is, hogy szolgáltatásként tekintenek rá.

Az E3-on leleplezett Halo Infinite-re is szolgáltatásként tekint a Microsoft, tehát siker esetén jó pár évig fialhat pénzt Master Chief új kalandja. Noha az első hírek még arról szóltak, hogy nem lesz multiplayer a játékban, nos ez a jelek szerint nem így lesz.

A fejlesztő, a 343 Industries ugyanis egy online élményekre szakosodott designert keres a honlapján. A sikeres pályázónak felügyelnie kell a felhasználó játékon belüli és kívüli fejlődését, illetve "közösségi és elkötelezettségi funkciókon" dolgozhat. A cél az, hogy arra ösztönözzék a játékosokat, hogy "újra és újra visszatérjenek" barátaikkal a játékba. És persze a mikrotranzakciók sem maradnak ki.

A részletekre még várni kell, de tény, hogy már a Halo 5: Guardiansban is jövedelmezőnek bizonyultak a játékbeli tranzakciók, így nem meglepő, hogy az új részt is felkészítik erre.

Ezenkívül a stúdió olyan szoftvermérnököt keres, aki a PC-s verzió csalás elleni rendszerén dolgozhat, beleértve a harmadik féltől származó anti-cheat programok vizsgálatát is. Jó hír, hogy a Microsoft komolyan veszi a csalás elleni védelmet a Halo: Infinite esetében.

5.
5.
Batman
Reméljük nem lesz full agyhalott játék mint a többi halo.
4.
4.
supair
#3: De lesz...….Battle Rifle -D
3.
3.
Gykrizsi
#2: A fejlesztők azt mondták nem lesz.
2.
2.
Back2U
1.
1.
Stranger
Az ösztönzés a legtöbb játéknál megvan. Napi/heti missziók. Lépj be és kapsz érte random tárgyat. Ha 60 napig belépsz, akkor egy nagyon szuper tárgyat, stb.

Ilyenekkel fostak tele mindent, szándékosan tesznek függővé. Az értelmes játékokban szerencsére még nincs ilyen, de én simán betiltatnám a hasonló rendszereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...