Agyament videókkal készülünk a Black Ops 4-re

  • Írta: szlav
  • 2018. október 1.
  • Videó
Link másolása
Egy sor rövid klippel hangolódunk a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenésére. A közösség által készített, de hivatalos promóanyagként felhasznált #CODNation-videók abszolút megadják a Blackout alaphangulatát.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a Call of Duty YouTube-csatornájára és Twitterére felkerült #CODNation-videók csupán azt bizonyítják, hogy a Black Ops 4 marketingeseinél végleg elgurult a gyógyszer, de az új reklámkampány valójában a közösség legpoénosabb klipjeit helyezi rivaldafénybe. És tudjuk, hogy mi történik, ha a közösségre bízunk valamit: az agyament paródiáktól a spicy mémekig megtalálunk itt mindent, amire csak számítanánk.

Ez pedig csupán ízelítő, a hivatalosan felkarolt videók listáját ezen a lejátszási listán böngészhetitek. A játék megjelenéséig pedig már kevesebb mint két hetet kell csak várnunk, hiszen a premier október 12-én esedékes PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

10.
10.
gymie96
#6 Te jatszottal valaha a zombi móddal? Tudod hogy mukodott es milyen lesz a bo4-ben?
9.
9.
Back2U
#8: Te valószínűleg nagyon szeretheted a Call of Duty-t. De ismerjük be hogy a CoD a játékipar McDonald's-a, szellemi junk food. Attól mert a Meki sikeres attól még nem minőség. Pont így a CoD
8.
8.
shatterhand
#6: Bo3as bejelntest vissza lehet olvasni. Az osszed codhater odairta mekkora szar mar a sorozat. Azt a legsikeresebb cod multi lett. Kutyát nem érdekli,hogy 15eve tolta 2millio nonstop az akkori reszt,ha azota az ujabb részt mar 10szer annyian.

Előrendelés kell? Nezd meg a visszajelzeseket. Tavasz ota a cod nem arul zsakbamacskat. Folytatas jon es kész. Ami sikeres arra epitenek. Nem azokra akik ugyse veszik meg. Utaljak a bo3at? Igen. Sokan jatszak a bo3at? Igen. Akkor bo4et keszitenek. Első beta megmutatta milyen lesz a multi. A blackout meg eloszlatta a ketseget,hogy osszeganyolt szar BR lesz. Pozitív visszajelzés, rengeteg videó. Normalis marketing.
Battlefield. Csináltak egy látványos kamu videót. Őszintén. Ki az akinek el lehet adni egy cg videot azzal,hogy berakjak a hudot? Mar itt atverik az embert. Utana jonnek a megfelelési kenyszer,hogy nő legyen,meg színesbőrű, meg fogyatekos,stb. Eloturtak mindent ami igazolja őket, azt csodalkoznak,hogy az emberekben nem ilyen a 2.vh. Aztan jottek az idiota visszaszolasok a vasarlok fele. A beta videók egyáltalán nem adtak olyan "fu b+ ez kurvajo lesz!!!" hatast.
Nekem nem tetszik egy dolog,de általánosan sem látni,hogy ettől robban fel az ősz. Jön egy ku.aerős ősz erre beadnak egy alternatív 2vh battlefieldet szar promoval? Eredmény? Lemaradva az elorendeles. Csúsztatás, atdolgozas.
De fórumokon is több olyat olvasni,hogy majd később veszik ezt meg. Codnal akit erdekel egyből veszi, aztan csokken az eladas. Most meg a bfv kapásból ugy indul,hogy vasarlok fele majd később veszi meg olcsóbban. Ráér nekik. Szóval annyira őket se hozza lázba. Csakhogy később meg mar ismet jon egy erős február azt megint csökken a vásárlási kedv iranta. Mire észbekapna már rég pörög a cod ezerrel.
7.
7.
Neo1989
#5: Kedves testvérem neked szövegértési problémáid lehetnek mivel én írtam is eladható.
Az nem azt jelenti hogy minőségi.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Mintha valaha is az eladás jellemezte volna a minőséget :) Másrészt ez a "sokan mondták le a bfv-t" duma azért elég alaptalan, révén mivel tudod ezt bizonyítani, Ismered az EA kimutatásait? Nekem mindegy, egyik sem érdekel, de akkor most én is mondhatom, hogy sokan lemondták a cod előrendelést, mert inkább a Dakar 18-t veszik meg helyette.
A semmivel sem volt jobb a régi bo meg nettó nagyot mondás. Ha csak szigorúan objektívan nézzük is, akkor ott volt egy király story, jó multi, kiforrottabb zombi, jó graf. Míg itt van egy ezredik br bőrlehúzás, undorító kinézett (itt leginkább a br-re értve), nuku kampány, változatlan, mára szerintem megfáradt multi, (vélhetőleg, de nem biztos, ezt annyira nem néztem meg) változatlan zombi. Lehet élvezni, ha erre van igény, azt sem mondom, hogy ez most rosszabb lesz mint az előző codok, de mint Black Ops, ez csupán árnyéka önmagának, és csupán annak bizonyítéka, hogy sikerült a Treyarch-t kiégetnie a kiadónak, mert részről részre süllyedt el a név.
5.
5.
shatterhand
#2: Volt ket beta. Ezt még többen rendeltek elő,mig a bfv-t inkabb lemondtak. De még aki bf-et venne az is azt irja "majd később veszi meg".
Errol ennyit. Semmivel se volt jobb a regi black ops.
3.
3.
Slik
soha nem fogok jatszani vele, de nagyon varom
hatha vegre valami tonkreteszi a fosniteot
2.
2.
Neo1989
Szörnyű h mi lett ebből a sorozatból. Pedig a BO1 az minőségi illesztés.
De ez a sorozat már rég nem a minőségről hanem az eladhatóságról szól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...