Brit toplista: mindent vitt a FIFA 19

  • Írta: szlav
  • 2018. október 1.
  • Toplista
Link másolása
Megérkezett és egyből az élre is került az örök népszerűségnek örvendő FIFA-sorozat idei üdvöskéje. A Spider-Man így a második helyre kényszerült, ezt követte Lara legújabb kalandja.

Az összesítés időpontjakor csupán egy napja jelent meg a FIFA 19, az mégis egyből az első helyre került a brit videojátékeladások toplistáján. Az idei kiadásból 25 százalékkal kevesebb dobozos példányt vettek az első héten, mint a FIFA 18-ból, amelyet vagy a lankadó népszerűségnek, vagy a digitális vásárlás elterjedésének köszönhetünk. Bárhogy is legyen, valószínű, hogy nem most látjuk utoljára a FIFA 19-et a toplistán.

A futballjáték megjelenése letaszította a trónról az Insomniac Spider-Manjét, ami négy hét alatt az év második legjobban fogyó játéka lett. Különösen szép eredmény ez, ha észben tartjuk, hogy egy PlayStation 4-exkluzív címről beszélünk. A lista harmadik helyén a Shadow of the Tomb Raider áll.

1. FIFA 19
2. Spider-Man
3. Shadow of the Tomb Raider
4. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
5. Grand Theft Auto V
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. The Elder Scrolls Online
8. NBA 2K18
9. Valkyria Chronicles IV
10. Minecraft: Xbox Edition
11. PlayerUnknown's Battlegrounds
12. Super Mario Odyssey
13. F1 2018
14. Dishonored: Death of the Outsider
15. Minecraft
16. PlayStation VR Worlds
17. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
18. LEGO The Incredibles
19. Tekken 7
20. Project CARS 2

25.
25.
s4jtqkac
Hihetetlen számomra, hogy itt a kanverzésön teljesen a játék körül forog. Semmi fikázás, vagy lootboxokon nyávogás. Mintha nem is gamekapocs lenne.
24.
24.
Norbiii
#22: Igaz, és ez szerintem nagyon állat, hogy egy hónap Pesezés után, eljutottam az 50-es co-op szintig! Számomra ez már álom kategória. :)
23.
23.
Norbiii
#22: Én speciál nem értem, hogy miért mondják, hogy alig lett másabb a Pes 2019 a 2018-tól, miközben teljesen más a játékosokat irányítani, mintha nehezebbek lennének, nehezen fordulnak, a játék talán gyorsabb, a hosszúpasszok itt jobban átmennek vaktában, mint a 2018-ban, és még lehetne sorolni. Nekem nem kevés meccs kellett, hogy ezt az új Pest valahogy megszokjam.
22.
22.
Beniciodeltoro
#19: Én mondtam abban a kontextusban hogy marad a PES 18 mert az újat nem veszem meg, jelentéktelen a két játék közötti különbség, ellenben a fifával ami lényegesen jobb lett az elődjénél, de messze van a perfecttől, nagyon.

#20
Nem védeni akarom a Fifát bakker, de olvastam valahol hogy a PES-nek annyi, nem foglalkozik a konzollal a konami, szóval nem valószínű hogy lesz PES 20.
Az a baj a fifával hogy alig nyúlnak hozzá, ezt a mankee Huntert is elfelejthetnék és csinálhatnának egy kreált karakterre készült karrier sztorit, egyben a player karriert ki is vehetnék a játékból, de jobb ha azt is bent hagynák.
21.
21.
GAMEROD
#10: Rendben, csak nehogy egyszer a tied kerüljön a tiédbe, ha ilyen megnyilvánulásaid vannak.
19.
19.
Norbiii
#18: Nem azt mondtad még múltkor,hogy marad a PES 2018? Vagy összekevernélek valakivel? :) :)
16.
16.
Beniciodeltoro
#15: Pl javult a fizika, sokkal élvezetesebb meccseket lehet játszani mint az elődjével, labdakezelés is szuperebb, a demo teljesen más mint a végleges változat.
Demoban tetszett az új kommentátor páros, a véglegesben még kiválasztani se lehet másik angol kommentátort, mert nincs, fura mód olasz kommentátor sincs, de lengyel az van.
Demoban a normál sebesség lassúnak tűnt, de még élvezhető, nálam a normál sebesség a véglesges verzában sokkal gyorsabb, pedig alap Crystal palace kerettel csinálom a játékos karriert, de még én is úgy pörgök mint ha 88-as szinten lennék pedig 70 körüli, olyan kontrákat tolok mint ha egy Poollal fociznék, jobb lenne a lassabb játéksebesség, milyen a fast ha ez ilyen gyors, teljesen más a demo és a végleges és ezt sejtettük.
15.
15.
Yanez
#13: Szerintem az a moderáció csak véletlen volt. :) Amúgy milyen vegyszerrel szoktad fényezni a fifát?
13.
13.
Beniciodeltoro
#5: Mi volt ezen moderálni való ?
Fényeztem a fifát PES-es létemre és kimoderáltjátok ? :))))))))))
12.
12.
madSci
#2: De most egy harmadik hetes egy platformos játék és a legnépszerűbb, multiplatform multi focijáték franchise nyitóheténél volt bárkinek is más gondolata? Értelmetlen maga az összevetés is ilyen szempontból.
10.
10.
zimonyini
#6: És ha valaki esetleg szereti a focit, mondjuk rohadt sok ember? Szedd ki a fejed a seggedből..
8.
8.
Norbiii
Kellemes volt a Pesezések után a Fifa 19 demoval játszani egy meccset, és élveztem is. A Pest valahogy népszerűsíteni kéne, mert amit fociban nyújt az nagy minőséget képvisel, és mégis a Fifa a népszerűbb.
7.
7.
Yanez
#6: Akkor, hogy megértsd: van aki nézi, van aki videójátsza és van aki szaladgál a pályán. Mindhárom különálló hobbi, még annak ellenére is, hogy foci a nevük. :)
6.
6.
GAMEROD
A focit már népbetegséggé tette a média. A vicc pedig az hogy vagy tévében nézik, vagy a fotelből játssza a többség. Nálam valahol ez érthetetlen.
4.
4.
Őrnagy
#1: 100 millió eladott példány, ha jól emlékszem. Nagyon durva!!
2.
2.
Yanez
Megmondtam, hogy a Fifa pókit is hálóba csavarja.
1.
1.
ollie92
Szerintem inkább az a meglepő, hogy a GTA V az 5. helyen van még mindig. Lyézus Krisztus !!! Hisz már 5 éves a játék !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...