Call of Duty: Black Ops 4 - lecsapott a trailercunami

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Videó
Link másolása
A franchise idei epizódjának egyik legnagyobb újítása kétségtelenül a battle royale-alapokra épülő Blackout mód lesz. Az új előzetesekben a hozzá kapcsolódó pályáról, illetve a zombimódról láthatunk újabb részleteket.

Méghozzá nem mástól, mint a Treyarch stúdió vezető dizájnerétől, David Vonderhaartól. A Blackout pályája a Call of Duty történelmének legnagyobb játékostere lesz, számtalan olyan újítással, melyet korábban sosem tapasztalhattunk még meg. A járművek mellett például minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fognak kapni a pálya vertikális sajátosságai; az igazán magas épületek nem csak tökéletes mesterlövész-pozícióként fognak szolgálni, de vész esetén akár látványos bázisugrásokat is végrehajthatunk róluk.

Ami pedig a távolságokat illeti; a hatalmas tereknek köszönhetően a játékosok állandó veszélynek lesznek kitéve, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a pálya két kulcsfontosságú helyszíne, a Raid és a Stronghold térség közt a mesterlövészek könnyűszerrel bocsátkozhatnak végzetes párbajokba.

A battle royale mellett viszont érdemes kiemelni a zombimódot is, ugyanis az élőholtak idén lettek 10 évesek a franchise-ban. Ennek megfelelően itt is számos újdonságra számíthatunk.

Persze, hogy mindez hogyan fog elsülni, majd a megjelenés után fog kiderülni. Utóbbira egyébként már csak pár napot kell várni, ugyanis a Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én startol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
RangerFox
#3: a cod egy fogalom, aki nem játszik játékokkal, az is ismeri. Olyan mint pl Mario karaktere. A neve miatt veszik. A gameplay mellékes, volt már szar cod is, mégis eladási rekordokat döntött. Ezt meg pláne nem kell félteni.
3.
3.
shatterhand
#2: Nem azért viszik mert cod. Olyan a gunplay, a tempo, a korites ami miatt jo vele jatszani. Es ha raszoksz nehez atallni mas tipusra (pl battlefield).

Pubg,fortnite meg mellékes. Ami jo azzal jatszanak az emberek. Eltero mindharom battle royal.
2.
2.
user101
Teljesen mindegy, ez egy COD ! Vinni fogják, mint a cukrot... Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a sok nyavalygó aki eddig a PUBG-t szidta az majd át fog-e pártolni vagy marad ? Mert ha igen, akkor olyan játékosvesztést fogunk PUBG oldalról látni, amilyet a világ nem látott... Kicsit azért szurkolok ... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...