Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

  • Írta: szlav
  • 2018. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!

Javában dübörög a Fortnite hatodik szezonja, a 6.10-es frissítés pedig egy várva-várt új járművel dobja fel a játékosok mindennapjait. A Quadcrasher nem egy egyszerű quad motor, hanem egy valóságos pusztítógép! A két játékosnak helyet adó masina nem kíméli az építményeket, egy pillanat alatt elsodorja akár a fémből készült erődítményeket is.

A sokak által várt tournamentek is bekerültek a játékba. A játék Events almenüjében található bajnokságok egymásnak eresztik a leggyakorlottabb túlélőket. Aki pedig igazán jól teljesít, az egy arany kitűzővel villoghat majd a többiek előtt. A frissítés további bugfixeket és néhány apróbb újdonságot is hozott a Save the World játékmódjába. A teljes patch note-ot ide kattintva böngészhetitek.

A frissítés fájljai pedig újabb aranybányát nyitottak meg a dataminerek előtt. A közösség legszemfülesebb játékosai (mint például a külön erre specializálódó FNBRLeaks) ráakadtak néhány új kosztümre, fegyverre és egyéb olyan kozmetikai cuccra, amelyek valószínűleg hamarosan a Shopból köszönnek majd vissza. Az egyik új kinézet például vészesen hasonlít az Overwatch Widowmakerére. Íme, egy kis ízelítő:

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...