Destiny 2 - minden korábbi DLC jár a Forsakenhez

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Akció
Link másolása
Ha csak az alapjáték van meg, de szemezel a Forsaken kiegészítővel, jó hír, hogy elég az utolsó bővítményt megvenni, hiszen a Bungie most hozzávágja a korábbi DLC-ket is. Mától indul az halloweeni event is.

Ha eddig kimaradtak a bővítmények, mert például a PlayStation Plus révén jutottál az alapjátékhoz, van egy jó hírünk. Október 16-tól elég a Forsaken kiegészítőt megvenni, minden korábbi kiegészítőt, így a Curse of Osirist és a Warmindot megkapod mellé.

A Bungie szerint így már nem lesz bonyolult belevágni a Forsaken nyújtotta kalandokba. Ha hosszú ideje félretetted már a Destiny 2-t, nem kell külön lehalásznod a Forsakenhez szükséges DLC-ket.

Ha már megvan a csomag, akkor a Veterans of the Hunt bundle-t kapod meg december elején, amely egyedi emblémákat, shadereket és emote-okat tartalmaz.

Egyébként ma indul a Destiny 2 halloweeni témájú eventje, a Festival of the Lost is:

11.
11.
Aanash
#9: Nem csak az, hogy minden megjelent, hanem hogy az kidolgozottabb. Ott nem pro minden fegyver, meg ott tényleg kellett küzdeni egy nightfall strike-on akár.
A kettőben mi a kihívás? Az hogy semmilyen helyszíneken (pl Titan) lövöldözzek tuningolt fegyverekkel?
Ráadásul ugyanazokra az ellenfelekre? És ugyanazokhoz a karakterekhez menjek tokeneket beváltani? (Zavala pl)...De mindegy ezt nem ragozom tovább majd jön másik aztán kész.
10.
10.
exonic
#6: Igazad van, ez tényleg az a játék, amit ha komolyan veszel, akkor minden évben ki kell csengetned egy teljes árú játék árát. Akinek tetszik az kifizeti, akinek nem az pedig amúgy sem. Ám ez mindenhol így van.
A Divisionnel is ki kellett csengetni egy teljes jatek árát 3 dlcért, csak ott mondjuk az első és masodik kieg között volt pl fél év, míg a Destinybe 4 kieget kapsz teljes áron, negyed évenként.
A WoW pedig szerintem anyagilag talán még rosszabb, mert igaz, hogy 2 évente jön nagyobb kieg, amire teljes árat kell fizetni, ám ott van még a havidíj is. (új játékosoknak egy csomagban kell megvenni az alap játékot az előző kiegig is)
Más-más üzletpolitika, én nem hiszem hogy ebbe belegondolva a többi cím jobb lenne ilyen téren...
9.
9.
almaspite
#8: Ne is mond, milyen remény volt bennem amikor bekerültem a menübe és hirtelen ez a theme fogadott:

https://www.youtube.com/watch?v=AJhp-biiL6w

Nem sokat tudok a destiny 1 jelenlegi állásáról, bár igaz akik játszottak vele és a kettővel az egyet tartják többre. Végtére is ahhoz már megjelent minden.
8.
8.
Aanash
Sajnos Oryx után csak lejtmenet van.
És igen kissé gusztustalan az üzletpolitikájuk, de a világ amit kitaláltak nagyon tetszene ha emelkedne a minőség és az újdonságok íve.
Így meg borzasztóan monoton.
Tényleg mi van az első részével?
7.
7.
almaspite
#5: Ez még kimaradt. Támogatva leszel tartalommal? Persze, max ha megveszed majd azokat is amik a jövőben jönnek.
6.
6.
almaspite
#5: Az a gond, hogy tudok ellenpéldát rá. Division... ubi is simán megcsinálhatta volna ezt, de még se tette. A world of warcraft meg egy teljesen más szinten van. Ez ami hirtelen eszembe jutott. Nem akarok veszekedni rajta, de jóval több tartalom van csak egy wow kiegészítőbe, mint egy destiny dlc-be.

A másik biztos valakinek megéri így megvenni, csak azon is gondolkodjon el. Vajon szeretne fizetni érte a közeljövőben ha tovább szeretne játszani vele(feltételezés bár elégé valósnak érzem, hogy lesz több ilyen dlc)? Nem hiszem, hogy néhány alap módosítás miatt mindenki kidobná az ablakon érte a játéknak a többször árát.
5.
5.
exonic
Nem igazán értem mire fel a felháborodás. Mintha más játékok nem csinálnák meg ugyanezt. Lényegében leértékelődött az egész, ahogy az minden mással lenni szokott. A Tomb Raider rajongók legyenek felháborodva csak mert megjelenés után 3 héttel akciós a játék? Itt is csak annyi történt, hogy ha megveszed a forsakent, megkapod a többi DLCt is, nem kell külön pénzt áldoznod rá.
A Forsaken, azaz a Year 2 bevezető kiegészítője roppant jóra sikerült (személyes, és általános vélemény is) , kár, hogy az eddigiek fele ennyire se voltak jók. A nagyobb játékok kiegészítőiért mindenhol fizetni kell, itt is, ha évenkénk kifizeted egy teljes árú játék árát, akkor az adott évben teljesen támogatva leszel tartalommal, remélhetőleg idén már forsaken minőségben.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom legalább egy próba erejéig , így már megéri ezt a pénzt. Aki pedig komolyabban játszana vele, mivel ez egy kóperatívra kihegyezett játék, a magyar közössége is nagyon jó.
4.
4.
bukall
#1: Teljesen egyet értek veled. Undorító, amit csinálnak. A Forsaken megjelenésekor kellett volna ezt egyből megcsinálniuk. De ők inkább lehúztak még egy bőrt mindenkiről, akinek PS Plusban megtetszett a játék és így megvette az összes DLCt. Már a Destiny 1-nél is undorító volt a sok DLC, ilyen olyan kiadás, de itt a 2-esnél túl megy minden határt a dolog nálam.
3.
3.
#1: Tok igazad van, ez a humble monthy segitsegevel joval olcsobban megvettem es akkor a dlc-k is olcsobbak voltak melle, jo volt, tetszett, de mar nem tervezek tobbet kolteni ra. Akit nagyon erdekel es raer, kesobb ugyis lesz egyben egy full kiadas.
1.
1.
almaspite
Most le van értékelve a blizzard oldalán. 69.99$ helyett 59.99$.

Sajnos borzasztóan túl van árazva, sajnos elmondható ez az egész játékról. Az meg külön kib*szás, hogy akik meg vették az eddig dlc-ket esetleg deluxot vásároltak jó ropogós árért ők leértékelést se, se semmit nem kaptak. Ugyan úgy vehetik meg ha normálisan játszani akarnak, mint egy új játékot. Ja és a tartalmak piszkosul nem érik meg!!!

Az egyetlen dolog ami megéri benne, hogy az hogy megemelik a szint limited lvl 30-ra. (más játékba ez automatikus lenne, ha jön valami új tartalom hogy mindenki megkapja, persze nem az activisonél. Ők nem egy szeretet szolgálat). Illetve a gear szinted. Szóval ezek után csak annyi értelme van meg venni a dlc-ket hogy játszani tudj másokkal. Szóval meg veszed az alapjátékot és az alapjátéknál jóval drágábban megveszed még egyszer a játékot. Utána nincs rá garancia arra, hogy esetleg nem adnak ki még egy ilyen "nagyobb" kiegészítőt vagy dlc-ket. Utána veheted meg azokat is...

ŐSZINTÉN REMÉLEM VALAKINEK SEGÍTETTEM, HOGY NE DOBJON KI PÉNZT AZ ABLAKON ÉRTE. Személyes tanácsom, kerüljétek mint a tűzet. Vagy játszattok az eggyel konzolon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...