Snooker 19 - végre egy ígéretes biliárdjáték

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lab42 csapata a World Snooker hivatalos licencével a háta mögött videojátékot készít a népszerű világbajnokság alapján. A Snooker 19 jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - befutottak az első látnivalók!

Mint az a címéből is sejthető, a Snooker 19 a jövő évi snooker-világbajnokságot dolgozza fel - a hivatalos licenccel megtámogatva. A Lab42 csapata a sportág legjobb 128 játékosát - köztük Ronnie O’Sullivant, Judd Trumpot, Mark Selbyt és Ding Junhuit - vonultatja fel, mindegyikük digitális mása felismerhető lesz.

A mérkőzések ikonikus helyszínei, a The Crucible színház és az Alexandra Palace szintén helyet kaptak a programban, de a világ más tájain - Németországban és Kínában is - megfordulunk majd. Kiválasztott játékosunkkal szépen küzdjük fel magunkat a selejtezőkön, a cél a világbajnoki cím elnyerése Sheffieldben.

A Snooker 19 jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az első screenshotokat már megnézhetitek.

4.
4.
zozo76hun
Lehetne benne VR tamogatas.
3.
3.
unrealnoise
#2: Mi értelme FIFA-ban kidolgozni a stadionokat, az edzőket, a játékosokat, amikor vagy a gyepet nézed, vagy rohadt távolról nézed őket 99%-ban?

Nyilván a hangulathoz, az illúzióhoz ad hozzá valamennyit. :)
2.
2.
Yanez
#1: Minek értelme kidolgozni egy ilyen játékban az embereket, ha 99.99%-ban a billiárd asztal a szereplő?
1.
1.
Norbiii
Végre lesz egy jó kis snooker játék Ps4-re is. Ronnie O' Sullivant, Selbyt és a legnagyobb sztárokat, remélem piszok élethűre kidolgozzák majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...