Lebukott a PC-s Red Dead Redemption 2?

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 20.
  • Pletyka
Link másolása
Egy európai kiskereskedő szellőztette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának érkezését. A hasonló spekulációknak se szeri, se száma, de esetünkben a svéd Media Marktról van szó. Eszerint jövőre érkezik a port.

A Rockstar egyelőre Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelentette be a Red Dead Redemption 2-t, amely október 26-án kerül a boltokba. A svéd Media Markt azonban fellőtte a PC-s verzió adatlapját, amely 2019. december 31-es premiert jelöl, de ez nyilván csak placeholder dátum. A holland Techtastic már bizonyítékot is lőtt az azóta törölt adatlapról:

Nagyon is elképzelhető, hogy a PC-s port jövőre látja meg a napvilágot, de hivatalos bejelentés híján egyelőre csak tapogatózunk. Az viszont tény, hogy egy Rockstar-dolgozó LinkedIn-profiljában már júniusban feltűnt a PC a platformok között a Red Dead Redemption 2 mellett.

60.
60.
br1Koo
#38: Egy RDR remaster pc-re bizony borzasztó nagyot szólna, plusz valószínűleg jegyet is oszthatnának utána Rockstar-ék a HQ-juk előtt az asztalisoknak hogy orális gyönyörben fejezhessék ki hálájukat feléjük.
59.
59.
Fata Morgana
#58: UI.
Sőt ahogy nézegetem te valami, megmondó ember szerepét vetted magadra, ha valaki neked nem tetszőt ír te már ott teremsz és már oltod is ordas nagy baromságokat, anélkül hogy ismernél itt bárkit is.
Azt azért vedd figyelembe hogy ez olyan oldal ahová kommenteket írnak.
55.
55.
kamgecam
#54: Az igaz de ha Rockstar dolgozott rajta 8 évig több mint 1000 fejlesztővel akkor azért nagy az esély.
54.
54.
Yanez
#53: Nem attól lesz egy játék etalon, hogy mennyi ideig dolgoztak rajta.
53.
53.
kamgecam
A GoW ps ex ide vagy oda, egy kurva jó játék lett egy igazi mestermű de a Rdr2 lazán vinni fogja a goty-t. Persze ettől nem kell szégyenkeznie a gow-nak sem de a Rdr2 a gen legjobbja lesz. 8 évig dolgoztak rajta 3x ha nem 4x annyian mint a gow-on ami 4-5 évig állt fejlesztés alatt. Senkinek se legyenek illuziói a Rdr2 etalon lesz.
48.
48.
kamgecam
Nah, media mark törölte a pc változatot és közölte hogy tévedés történt. Tisztára mint anno az első részénél. Kisértetiesen hasonló esetek voltak akkor is. Nem nagyon lesz ebből pécés verzió. Én ezen biztos nem szenvednék hanem vennék egy konzolt. Pottom összegért már lehet venni ha valaki ha nem faszirágó.
45.
45.
Yanez
#44: BAKKER!!! Ez most úgy betalált, hogy itt pörgök, mint egy ringlispíl!!! LOL! :)
43.
43.
Duken
#31: Tipikus iskolapéldája ez a komment annak amikor a hüle okoskodik.
41.
41.
SLi
#25: A kalózokból hollywood?
atyaég keményen eluralkodott itt is a sötétség
Itt lehet művelődni kicsit:
https://en.wikipedia.org/wiki/A_General_History_of_the_Pyrates
https://en.wikipedia.org/wiki/Wild_West_shows
38.
38.
kastorhun
A Rockstar helyébe én azt csinálnám hogy a 2. részének a megjelenése után kb 1-2 héttel kiadnám az első részét pc-re, így maguk a pc-s tulajok megkapnák egy tökéletes pótlót a 2. pc-s megjelenésééig.
Utána pedig kb 1 évre rá a 2. részét átportolnám pc-re.
Ez szerintem anyagilag egy remek húzás lenne.
37.
37.
delphijos
#32: Mondjuk a Volt egyszer egy vadnyugat az pont nem Clint Eastwood film....
36.
36.
zozo76hun
#26: orulnel te annak a "korai verzionak"
35.
35.
Fata Morgana
#34: Na látod, a lényegen nem változtat amit írsz.
34.
34.
FiveSalmon69
#33: Úgy értelmezed ahogy szeretnéd, de legyen szó bármiről, könyv, film, játék, az első dolog amit eldönt egy alkotó, hogy fiction, avagy non-fiction lesz e a mű. Egy fantasy témájú termék csak és kizárólag fikció lehet, de nem minden fikció fantasy. A non-fiction kategóriába tartoznak a dokufilmek, az önéletrajzi filmek, vagy a történelmi filmek (többé, kevésbé, mivel ezeken belül muszáj néhol fikciót alkalmazni, hogy ne legyen lyukas a történet). Minden más fikció. Horrror, thriller, krimi, vígjáték, dráma, fantasy, sci-fi. Ez jó sok kamu.D:
33.
33.
Fata Morgana
#32: Igaz a fikció inkább kamu kategória.
De mindegy is "kinek a pap kinek a paplan".
Akik kamázzák a stílust nos nekik jó szórakozást!
32.
32.
FiveSalmon69
#31: Ha nem egy dokumentumfilmről beszélünk, akkor semmi sem létezett abban a formában, ahogy azt egy filmben látjuk. A western elnevezés maga a műfaj, egy műfajon belül pedig vannak bizonyos elemek, amelyeknek jelen kell lenniük, különben már nem nevezhetjük annak, ami. Ez egy western játék, és lehet, hogy a színpad amin játszódik autentikus, (még ha kitalált neveket is használnak a helyszíneknek), de a sztori, karakterek, események mind fikció. De a fikció meg nem egyenlő a fantasyval. :D Nem tudom, biztos sok mindenbe bele lehet kötni, hogy ez nem így volt, meg ez nem lehetséges, de biztos vagyok benne, ha ezt a módszert alkalmaznánk más játékokon, műfajokon, ugyanúgy le lehetne húzni őket.. Am a játék meg 1899-ben játszódik, szóval volt 50 éve annak a francia tagnak, hogy elvigye a vadnyugatra a cuccot.:D És az a durva, hogy amikor ez a játék játszódik, akkor tájt készültek el az első western némafilmek, gyakorlatilag hollywood ezeken épült fel. Persze ezeket nem láttam, nekem a 60-as évek Clint Eastwoodos westernjei a kedvenceim. Egy maréknyi dollárért, A jó, a rossz, és a csúf, Volt egyszer egy vadnyugat.. legjobbak.
31.
31.
Fata Morgana
#30: Nem tudom pontosan mennyi kelt el amit írtak 11-12 mill és 15mill a leszállított mennyiség.
Ne keverjük a szezont a fazonnal a vadnyugat létezett, de nem abban a Hollywood-i formában ahogy azt lenyomják az emberek torkán, és annyira vad sem volt.
Nem volt olyan vonatrablás, amelyet lóhátról hajtottak végre nem voltak portyázó bandák, és aki lőtt már fekete lőporos revolverrel az csak valószínűleg vigyorog ezeken a dolgokon mint én + a huzagolás, mint olyan amitől pontosabbak lettek a fegyverek csak az 1850években találta fel egy Francia hadnagy stb...
Nos sok más dolog tekintetében amit az állítólagos vadnyugatról olvastam, (ami másoknak kb lehet hogy dögunalom) nos, nem ebben az életben lesz az biztos hogy én megnézzek egy ilyen gagyi cowboy-os katyvaszt..
30.
30.
FiveSalmon69
#28: De ennyi erővel minden játék egy kitalált fantasy világ, nem? Meg ha már olvasgatásra buzdítod itt a népeket, lehet neked sem ártana egy review a westernekről, mert amit gyerekként nem szerettél, azt lehet felnőtt fejjel már máshogy látod.. legalábbis nálam így volt, konkrétan ezzel a zsánerrel, és sok más dologgal is. Az a 10-12 millás szám meg biztos, hogy több lesz, tekintve, hogy az első részből is több példány kelt el ennél.
29.
29.
Nofene.
A modulator rokon, vagy konkretan egy szemely dukenukem-el?
28.
28.
Fata Morgana
#15: Nem ártana ha olvasgatnál egy kicsit, mert a reklámokból és a TV-ből csak a butaság ömlik.
27.
27.
frankdelgado
#24: God of war ig bezàrólag minden jàtszhato a az 5.05 verzióig asszem. MS nél ilyen fel sem merült, de igazàbol nagyon elvetemülnek kell lenned h warezolj bàrmelyiken is, hiszen a gamepass ea acces valamint a durva leàrazàsok és olcaó hasznàltjàtékok miatt màr nem éri meg kizàrni magad az online vilàgbol.
26.
26.
hedzsooo
#5: Nem kell malmozni a PC játékosoknak, mivel van azért így is addig bőven elegendő jó játékból válogatni már így is. Meg legalább a korai veziót így ismét a konzolos cimbik tesztelhetik
25.
25.
frankdelgado
#18: Ez az időszak messze nem volt annyira romantikus, mint azt a filmekben, vagy jàtékokban megjelenítik. Leggyakrabban kocsmàkban részegen lövöldözték, vagy hàtbatàmadtàk egymàst. A "klasszikus" pisztolypàrbajok is ritkàk voltak és nem volt mindíg egyértelmű az önvédelem jogossàga. A banditàk hitvàny bűnözők voltak, akiknek a zsivànybecsület sem jelentett semmit, gyakran egymàst lőtték hàtba. Szóval belőlük is hàlivúd csinàlt hőst, akàrcsak a kalózokból.
24.
24.
almaspite
#19: Szép dolog lenne, de nem nagyon hiszek benne. Valamit ha nagyon eltaláltak ebben a generációban az a védelem.
23.
23.
Batman
Jöjjön csak, játékokat mindig mindehova platform függetlenül! Ámen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...