Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 17.
  • Toplista
Link másolása
Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Kisebb kihagyást követően ismét az élen végzett a Red Dead Redemption folytatása, köszönhetően a különböző leárazásoknak. Mögötte is korábbi éllovasok végeztek, így az ezüstérmet a mindig jól teljesítő FIFA-sorozat aktuális epizódja szerezte meg, a dobogó legalsó fokára pedig a Call of Duty: Black Ops 4 állhatott fel.

Mindez azt is jelenti, hogy a múlt héten még aranyéremmel a nyakában ünneplő Super Smash Bros. Ultimate leszorult a dobogós helyekről, és csak a negyedik helyen zárt. A Spyro Reignited Trilogy töretlenül tartja magát a legjobbak között, ezúttal a hatodik helyen végzett, illetve a leárazásoknak köszönhetően a Spider-Man is visszaküzdötte magát a legjobb tízbe. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt sem nagyon lehet kirobbantani a toplista éléről.

  1. Red Dead Redemption 2
  2. FIFA 19
  3. Call of Duty: Black Ops 4
  4. Super Smash Bros Ultimate
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Spyro: Reignited Trilogy
  7. Battlefield V
  8. Forza Horizon 4
  9. Marvel's Spider-Man
  10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
12.
12.
br1Koo
#9: Én alapból nem értem azokat akik a gép előtt ülve fociznak. Kocsit lopni, élet-halál harcot vívni, vagy esetleg portal kapukon ugrálni egy mániákus gép ketreceiben nem tudok/kell a való életben, ehhez képest a focihoz csak egy labda kell, pár haver meg egy pálya és már szórakoztatóbb mint a fifát nézni.
11.
11.
Ultimate_
#9: az Ultimate Team teljesen más, mint amiről Te beszélsz, hiába nem veszed figyelembe amit írtam, de nagy hülyeségeket írsz.
10.
10.
Yanez
#9: Itt nem a minimális változásokon van a hangsúly, hanem a játékmeneten, a játék adotta élményen. Aki pedig rajongó, annak sokat számít az évenkénti finomhangolás. Én is sokat játszottam a fifa 18 fut-al, de pl a fifa 19 nálam kimarad, viszont megértem azokat, akik minden évben beruháznak az újabb részre. Ettől persze még lehúzás, amit művelnek, de ugyanakkor a szomszéd sem árulja olcsóbban, ergo nincs opció.

Illetve mégis, ha vár az ember egy kicsit. Pl most is 23 dolcsi a storeban, ami szinte már 1/3-a az eredeti árnak. De ez olyan dolog, hogy az élő fociban sem az ismétlést akarják nézni, hanem az élő közvetítést. Amikor a rajongásról van szó, a pénz értéke csak másodlagos dolog. Ezt gyakorlatilag mindenki megérti, hiszen mindenki rajong valamiért. :)
9.
9.
Back2U
#8: Oké, a FIFA haverokkal fun, de hogy valaki egész évben rúgja a bőrt ugyanazokkal a csapatokkal, minimális eltérésekkel meccsenként, ahhoz elég nagy fanatizmus kell.
7.
7.
Ultimate_
#3: a fos Ultimate Team miatt veszik.
5.
5.
Ooorky
#3: Fifa egy live service játék. Azért fossák ki évről-vére, hogy az emberek mindig újrakezdjék a vásárlást, ne üljenek a babérjaikon.
3.
3.
Back2U
Egyszerűen nem értem ki az a "gyerekbarát tartalom", aki minden évben újra és újra megveszi az aktuális Fifát, úgy hogy nagyjából 3 évente van komolyabb fejlődés, legutóbb a 17-nél volt, az ominózus Frostbite váltás, de azóta SEMMI ami nem férne bele egy patche. A fifából lehetne a legjobb liveservice játék.
2.
2.
shatterhand
Vége van a Bfv learazasnak?;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...