Resident Evil 2 demó - viszlát, időkorlát!

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap jelent meg a Resident Evil 2-remake "1-Shot" demója, amely alapjáraton csak 30 perces játékidőt biztosít. A leleményes Steam-felhasználóknak viszont egy trainer segítségével sikerült kijátszani a korlátozást.

A Resident Evil 2 régóta várt demójában csupán 30 percig küzdhetünk a zombihordák ellen. Ha sikerül a kihívás, egy exkluzív filmes előzetessel gazdagodunk - ez utóbbit megnézhetitek lentebb. Sokaknak ez nem jött össze, de az időkorlát azoknak a gamereknek sem kedvez, akik inkább nézelődni szeretnének.

Szerencsére már érkezett egy olyan trainer, amely letiltja a félórás korlátot, így szabadon bejárhatjuk a kipróbálható változatban szereplő helyszínt, nem fog sürgetni semmi.

A segédprogramot innen tölthetitek le (ne aggódjatok, teljesen vírusmentes), majd indítsátok el a demóval párhuzamosan. A numerikus billentyűzet 1-es gombját lenyomva bármikor resetelhetitek a számlálót.

A konzolosoknak pedig sikeres végigvitelt kívánunk.

7.
7.
GAMEROD
Kipróbáltam, az biztos hogy fél óra alatt a negyedét se látja az ember a demó valódi tartalmának, viszont alapból game over lesz, miután visszatérünk Marvinhoz mikor a könyvtárban felhív rádión hogy menjünk vissza hozzá mert mutatni szeretne valami fontosat.
5.
5.
biohazard rex
Van aki ezt nem látta előre?
3.
3.
shatterhand
Konzolon macerás,de elég csak mas profil alatt jatszani uhra.
2.
2.
RebornSoul
Ennek a hacknek köszönhetően már ötször végigtoltam a demót. :D :D :D
1.
1.
Metrox
Kár, pedig menő volt, hogy a Demo-k Dark Souls-aval lehetet játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...