Itt nézd vissza a Mortal Kombat 11-leleplezést!

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 17.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm ígéretet tett, hogy magyar idő szerint fél nyolckor részletesen bemutatja az áprilisban érkező Mortal Kombat 11-et. Tüzetesebben belenézhetünk a játékmenetbe, beleértve a továbbfejlesztett kivégzési rendszert is.

Nagy feneket kerít a Mortal Kombat 11 bemutatójának a Warner Bros. Interactive és a NetheRealm. Összehívta a rajongókat és az újságírókat egy nagyszabású eseményre, amit persze élőben követhet minden érdeklődő.

Végre mozgásban is bemutatkozik a bunyós cím, lecsekkolhatjuk a harcosok új kinézetét, megismerhetjük az új funkciókat, kiderül, mit takar a GoreTech-rendszer és talán a sztorimódba is belenézhetünk. Minden részletről és látnivalóról a közvetítés után külön is beszámolunk.

Ahogy azt már tudjuk, a bétatesztet márciusban rendezik az előrendelők - mínusz a Switch-tulajok - körében, ráadásul a korai vásárlók Shao Khannal gazdagodnak.

Update! A műsor véget ért, a felvételét alább találjátok:

15.
15.
br1Koo
Nagyon tetszik hogy elővették az oldschool mk stílust, és hál istennek a grafika is sokkal természetesebb, nem csillog minden mintha minden tocsogna a baba olajba ahogy egy srác fogalmazott a youtube videók alatt. A mozgások is sokkal természetesebbnek hatnak, sokkal követhetőbb minden. Ettől függetlenül biztos vagyok benne hogy kellően gyors lesz a dolog. Várós!
14.
14.
Nekem ez alapján a bemutató alapján nincsen bajom a játékkal. Skarlet-nek meg kifejezetten örülök. Várom a sztori folytatását és a pletykált Shaolin Monks játékmódot, hogy lesz-e, bár, mintha pár pillanatig feltűnt volna az egyik videóban Kung Lajos Liu Kang-el.... Szóval a hype is real :)
13.
13.
Max3000
#11: Én a 9 után mikor megláttam az x-et,egyből egy arcade stick jutott az eszembe a pörgősebb játékmenete láttán.Ennél a 11-nél még a szaltózás alatt is annyi idő telik el,ami alatt az x-ben egy fél kombót le lehet nyomni.Nem rossz egyébként az egész,de nem nekem való.Azért még tényleg bízom abban,hogy csak az volt rohadt béna aki tolta vele.
12.
12.
Yanez
Wow! Sokkal rosszabbra számítottam. Eddig bejövős, de nagyon!
11.
11.
DarkLord
Egyébként nekem is a mozgással van bajom így nézve, az X-nél is kicsit "töredezettebbnek" tűnik a dolog. Ott is a 9 után ezt éreztm, mikor megláttam, de játsszva meg baromira nem rossz sőt jó. Ott pl. én eszméletlenül féltem az egyik kedvenc karakterem miatt Ermac, hogy ugye nem sétál a földön, hanem lebeg végig, hogy ez nagyon zavaró lesz és láss csodát azt is átültették olyan szinten a játékba, hogyészre se lehetett venni, hogy lebeg.

Szóval játsszva tuti más lesz és gördülékenyebbnek fog hatni, mint így nézve. A pályákból megint kevés lesz úgy, mint az X-be és indításnak 25 karakter kap helyett azt is lehetett látni. Én várom, azért mint ős MK fan anno ez a játék tette rám talán a legnagyobb hatást, amikor a játékteremben toltam az első részét. Olyan nagy hatással , mint a MK1 játéktermi változata szinte egy kezemen megtudnám számolni még hány game volt az életemben.
9.
9.
pucu9011
Hát nem tudom, engem kilóra megvettek!
8.
8.
Huf93
Várható volt hogy olyan lesz mint az injustice de engem megvettek :D
7.
7.
Batman
Fullosan injustice 2 szaga van. A fatalityk végén ott a lassítás, gondolom akkor látjuk majd ki mennyit fejlődött stb. Na mindegy én megveszem mert mortal, de látszik, hogy azért magjában az injustice 2-t fogják átrakni.
5.
5.
Max3000
Első benyomás

Az elején az összevágott jelenetek a játékmenetből Teljesen felcsigázott.Aztán maga a gameplay alatt ez az érzés teljesen eltűnt.Hajaz egy kicsit az injustice karaktermozgására ami nagyon nem jön be.Vagy ennyire bénán tolták vele,vagy tényleg ilyen nyögvenyelősebb lesz a játék.Sehogy sem érzem azt,hogy ebben akkorákat lehet majd kombózni mint az x-ben.Az x-ray kidolgozása viszont kurvajó.Sajna egyelőre az a benyomásom,hogy ez lehet kimarad.
3.
3.
Darksiders84
Már nem izgatnak egy jó ideje a verekedősek de ez azért elég guszta tudom a MK ilyen de ennyire trancsirozos lett ezek szerint hogy érdemes kihozni a kivégzéseket ami nem egyszerű gondolom.
1.
1.
Khaszás
lesz az 20:00 is ahogy látom... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...