Switchre látogat a The Witcher 3?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre nagyon kérdőjeles a szóbeszéd, de több jel is arra utal, hogy a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 mellett nem feledkezik meg a The Witcher-sorozatról sem. Ha beigazolódnak a pletykák, akkor Switchre költözik Geralt legutóbbi kalandja.

Nem ez az első alkalom, hogy a The Witcher harmadik részével kapcsolatban arról pletykálnak, hogy a Nintendo hibrid masinájára, a Switchre is megjelenhet. Legutóbb akkor lehetett ilyen hangokat hallani, amikor az egyik francia kiskereskedő elkotyogta, hogy az Assassin's Creed III mellett a The Witcher legutóbbi felvonása is tiszteletét teszi a konzolon. Végül a kiszivárgott adatlapokat törölték, de mint tudjuk, az Assassin's Creed amerikai kitérője tényleg ellátogat Switchre.

Ezek után már könnyebb összekapcsolni a korábbi pletykát és a GOG Galaxy egyik álláshirdetését. Ebben a lengyel stúdió olyan fejlesztőt keres, akinek többek között az lenne az egyik feladata, hogy valahogy összekösse az egyes platformok játékosait. A felsorolásban a stúdió saját platformja, a GOG.com mellett szerepel még a Steam, a PlayStation, az Xbox és persze a Nintendo Switch is.

Ebből ugyan még nem következik, hogy pont a The Witcher harmadik része költözne Nintendo Switchre, hiszen a konzolon simán elférne a Gwent kártyajáték vagy a nemrég megjelent Thronebreaker is, de a francia bolthálózat szivárgása után azért nem lenne meglepő, ha inkább Geralt kalandja kapna átiratot.

14.
14.
Aanash
Na ez jó hír, akkoriban csak bele szagoltam a játékba.
Lehet hogy butítani kell, de szerintem pozitiv dolog az, hogy a kis masinára is kiadnak ilyen játékokat.
Hajrá minél többet.
12.
12.
bagszi
#3: Nem vágom miért kínzás az, hogy több emberhez juttatják el. Én spec nem érek rá annyit otthon a PS4 vagy PC előtt ülni, mint amennyiszer hozzáférek a Switchemhez játszani és mivel még nem volt alkalmam a Witcher 3-hoz, nagyon örülnék ha igaz lenne a pletyka. Na sajnáljuk már mástól a lehetőséget egy jó játék megismerésére...
10.
10.
kopic
#9: Amikor megtanulsz helyesen írni. Na, nyomás vissza nyelvtan órára, vagy bajok lesznek!
9.
9.
ollie92
Vice City mikor lesz elérhető szviccsen ?
8.
8.
Heldengeist
#7: Szerintem az játék pontosan az, amit olyan nagy képernyőn érdemes játszani, amekkorán csak lehet. A "nem vesz el az élményből" itt inkább "720p-ben 6"-on nem olyan feltűnő az egy generációnyi visszabutítás".
7.
7.
A Doom is teljesen jol nezett ki a kis kepernyon amikor nyomtam, nem vett el az elmenybol, szerintem hozzaerto optimalizalassal siman elvezheto lenne a kis masinan.
6.
6.
Ooorky
#5: Valóban ez volt a kérdés.
5.
5.
crytek
#4: A minap láttam már hogy megy emuval.. Kb remastered+++ a switch verziohoz képest.
3.
3.
NECROSMOKE
Miért kell kínozni a witcher 3-at?
Bocsánat a Nintendo fanoktol :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...