Kiszivárgott a Mortal Kombat 11 karakterlistája

  • Írta: szlav
  • 2019. március 2.
  • Pletyka
Link másolása
Egy elég meggyőző kép ütötte fel Redditen a fejét, amelyen a Mortal Kombat 11 karakterválasztóját láthatjuk. Egy dolog biztos: sok régi favoritot viszontláthatunk majd az áprilisban megjelenő játékban.

Mint ahogy a legtöbb pletykát és szivárgást, ezt sem érdemes készpénznek venni, de az alul látható, Redditre fellőtt (majd hamar le is törölt) kép abszolút meggyőzőnek tűnik. Ha minden igaz, akkor a Mortal Kombat 11 karakterválasztójának egyik korai változatát láthatjuk, amelyen a névsor többé kevésbé kereknek tűnik - persze a később érkező DLC-karaktereket leszámítva.

Bármennyire is szeretjük a NetherRealm karakterleleplező videóit - ha nem láttad Johnny Cage bemutatkozóját, akkor sipirc! -, azért azt jó látni, hogy sok kedvencünk visszatér majd. Érdemes megemlíteni, hogy néhány harcos még nem kapta meg a menüben szereplő képét. A kezdőbetűk alapján valószínűleg Jax, Johnny Cage, Noob Saibot, Kitana és Shao Kahn várják még a fotóst.

A Mortal Kombat 11 április 23-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, míg a Nintendo Switch-verzió május 10-én jön Európába.

23.
23.
#22: De ez mar az InjustASS 2-ben is igy volt, hulladek arcuk volt, nezd mar mrg supergirlt benne, egy az egyben sonya. Amugy Jade arca pont nem rossz a 11-ben, nezzetek meg a traileret.
22.
22.
Max3000
#19: ...Csak itt az a gond,hogy Cassie is kb 50-nek néz ki.Most nézd már meg szerencsétlent milyen ormótlan.Eddig minden mortalban kellemes külsejű karakterekkel tudtak szolgálni,avagy személyiségéhez passzoló arcokat,most meg Kano-ból is valami jólelkű meleget csináltak.
16.
16.
habo
Sheeva,Sindel,Reptile na meg a Cyborgok igencsak elfértek volna még a felhozatalhoz!
15.
15.
oak79
Komolyan mondom én ezt az arc mizériát nem értem. Az a baj, hogy az emberi arcok emberi arcoknak tűnnek? Hogy nem mindenki topmodell, vagy valami anime rajongó 12 éves ázsiai kiscsávó nedvesálma? Ez eddig a legélethűbb emberi arc ábrázolás (kidolgozás, mimika), amit verekedős játékban láttam.
14.
14.
Én nagyon szerettem Skarletet a 9-ben, de ilyen arcokkal, amik a 11-ben vannak, köszi inkább nem.
13.
13.
Max3000
#11: Nem is az a gond,hogy kidolgozatlanok lennének a karakter arcok.Például sub zero mikor a két jégfejszét,két oldalról belevágja az emberbe,az az erőlködéses arcanimáció haláli.Az a gond,hogy szimplán rondák a karakterek.Nem a grafika miatt,hanem mintha direkt ronda embereket alkottak volna meg.

Mondjuk a mortal 1 nem is,de a kettő ütött karakterek szempontjából.De ne felejtsük el azt sem,hogy a digitálisan beültetett karakterek ugyanazokkal a mozgásokkal nem összekeverendő a teljes karakter programozással.
12.
12.
azureknight0715
Nekem a X kimaradt, viszont ezt tervezem beszerezni. Injustice 2 tetszett de ott a megszerezhető cucokkal elbaszták, mármint azzal hogy jobb statokat adott a karakternek. Így viszont hogy csak skin lesz így már azért sokkal jobb lesz. Amúgy ennél a játéknál azért sokat kell gyakorolni hogy valaki profin elsajátítsa a karakterét.
11.
11.
ribizly
#10: Az a gond, hogy ez nem vicc. Az arcok hihetetlen bénák. Grafikailag kimagasló game-nél hogy nem figyelnek erre? Ha visszatekintek az MK első részre, akkor is a valósághű karakterek vitték előre a dolgot, erre itt amikor már tényleg nincs határ akkor felejtik el, mi is kéne...
10.
10.
Max3000
#9: Kabal is csak azért jó,mert nem lehet látni az arcát.:D
9.
9.
ribizly
#3: ...teljesen. Azért az a karakter is kicsit fura lett. Eddig Scorpion meg Kabal amelyek normálisak.
8.
8.
ribizly
#6: Pontosan. Nekem is a IX-ig volt rendben. Azota lejtmenet. A X-et untam. Egy leárazáskor beszerzem, ha a review-k pozitívak lesznek.
7.
7.
Max3000
#6: Mondjuk ha egy verekedős játéknál a sztori miatt égsz ki,akkor át kellene gondolnod,hogy valóban menetekre osztott fighting gamera van-e szükséged és nem valami másra...
6.
6.
godach
Valahogy, bármennyire jónak tűnik, nem tud lázba hozni ez a 11. Az X-el elvették a kedvem, ami bár technikailag nagyon jó volt, a 9 történetvezetése és sztorija után, nagy csalódás volt a single része.
5.
5.
Max3000
#4: Mortalban sosem volt 25-30 karakternél több.Egyedül az armageddon-ban volt 60 körül,de abban a játékban, ha 457 karakter lett volna,akkor is egy vagon szar lett volna.Nem a mennyiség a fontos,ha valami verekedős játék szar,az 100 karakterrel is szar.Ha voltak is gondok a mortal-al az évtizedek alatt,sosem a karakterek száma miatt sírtak.Ez a jump force is tipikusan az a játék különben,hogy sokat nem kell tanulni,hogy belejöjjön az ember,(faék egyszerű idiótaság)ezért próbálják a karakterek számával kitölteni a szórakozást.
4.
4.
tyber16
Hát ez elég karcsú lista. Még a jump force-ban is több karakter van(és az is szánalmasan kevés a super smash bros ultimate-hez képest). De itt se nagyon erőltették meg magukat.
3.
3.
Max3000
#2: Egyik karakter sem a szépségéről híres,mondjuk Johnny Cage-t legalább nem kúrták el.
2.
2.
SLi
#NotMyCassie
mit csináltak vele te jóég..
1.
1.
Nicodemus
Basszus legyen már április
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...