A Sony felvásárolja a Take-Two Interactive-ot?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 14.
  • Pletyka
A piacfigyelő Market Watch a Wedbush Securities befektetőcég technológia- és médiarészlegének vezetőjére, Joel Kulinára hivatkozva arról számolt be, hogy a Sony állítólag tárgyalásokat folytat a Take-Two felvásárlásával kapcsolatban.

Tavaly év elején még arról pletykáltak, hogy a Microsoft azzal szeretné orvosolni exkluzív játékainak hiányát, hogy felvásárolna külsős stúdiókat. A Polygon akkor egy elég vad ötlettel is előállt, a magazin ugyanis úgy vélte, simán szóba jöhet az Electronic Arts is, mint potenciális jelölt.

Ebből végül semmi sem lett, most viszont ismét arról pletykálnak, hogy egy komoly kiadó és annak teljes portfóliója kerülhet az egyik nagy konzolgyártóhoz, nevezetesen a Sonyhoz. A Market Watch ugyanis arról számolt be, hogy a Wedbush Securities befektetőcég technológia- és médiarészlegének vezetője, Joel Kulina szerint a Sony szemet vetett a Grand Theft Auto- és a Red Dead Redemption-sorozatot is magánál tudó Take-Two Interactive-ra. Állítólag már a tárgyalások is elkezdődtek.

A hír hallatára hirtelen több mint 5 százalékot ugrottak a Take-Two részvényei, érdemes azonban óvatosan kezelni mindezt. A Take-Two rutinosan nem kommentálta a fentieket, és később maga Kulina is úgy nyilatkozott, hogy ezek csak megerősítetlen, forrás nélküli piaci pletykák, illetve spekulációk. Az úriember egyébként kifejezetten zabos lett amiatt, hogy ebből ebben a formában hír lett, illetve hogy őt jelölték meg a pletyka megszellőztetőjeként.

50.
user101
Nem érdekel semmi amit ők csináltak eddig, de szurkolok, legyen Sony exkluzív. Annyira jó látni, hogy meg a kiegyenlített harc. A microsoftnak is vannak exkluzívjai... :)))))) rotfl lol..... :))))))
49.
Kawada
#36: Jó szórakozást hozzá, örülök én is, hogy tetszik. Lassan én is neki kell fogjak ismét. :)
48.
Nyarlako
#47: Demon's souls, Bloodborne és Drakengard 3 után csak menni fog ez is.
47.
A Pulyka
#46: Le a kalappal, ha kiplatinazod. A" Beat the game on hardest difficulty" trofea eleg szivatos lesz.
46.
Nyarlako
#45: Platináig meg se állok, aztán még itt van kibontatlanul a Gravity rush 2 és a Spiderman. De mindjárt itt a Sekiro is. Single players games are dead.
45.
Marcus88
#44: Bizony vannak gamek,hogy én is csak nézek,hogy ebből a kis gépből mit kitudtak hozni a fejlesztők.
Örülök,hogy tetszik a game!
Sokan ki sem próbálják csak lehúzzák,ezt át kell élni és játszani vele.
44.
Nyarlako
#43: Mindennek eljön az ideje, most éppen ennek.
Remek bizonyítéka annak hogy lófing hardverböl is ki lehet hozni gyönyörü dolgokat ha tudnak és jó az art direction.
Jótól lopni pedig nem szégyen, tetszik a kicsit Dark soulsos irányítás.
43.
Marcus88
#36: Lám lám,csak nem a GOW pörög?
42.
Ultimate
#32: Gyártanak... De minek... Mobilpiacon döglődnek.. Tv piacon döglődnek. Általánosságban elmondható hogy prémium áron adnak közepes cuccot. A legfőbb bevételi forrásuk a konzolpiac illetve a más gyártóknak értékesített hardver piac.
41.
Nyarlako
#40: Azt csak poénnak szántam.
Egyébként valami szennylap újságírója már lazán csinálhatna belőle clickbait címet azzal hogy a videojátékok a fajtalankodást propagálják.
40.
Max3000
#39: Üdvözöllek a földön.Az utolsó linket ha meg ennyire komolyan veszed az egyéni szoc problem.
39.
Nyarlako
#37: Szerintem semmi nem indokolja emberek élve elégetését, azért ne menjünk át lincselö mentalitásba. A józan paraszti ész meg akkor is olyan ritka volt mint ma.
Amúgy meg Sonynál érdekes hogy 1st partyban belefér a hardcore bestiality porn is.
https://i.ibb.co/2YrY1mf/77d07ed0-45c4-11e9-8fbe-0239f62f5ea8.jpg
38.
Max3000
#36: A mortal 18-as besorolást kapott innentől csak kitiltani lehet az országokból amit meg is tesz néhány,példa Ausztrália.Viszont ha nem kap 18-as besorolást valami arra oda kell figyelni mit mutatnak,mert gyorsan a fejükre koppintanak.Felesleges a sony-t hibáztatni nem rajtuk múlik.(japánokon,viccelsz,ha tehetnék szaros kutyafejű macskanőket is mutogatnának pucéran)
37.
kamgecam
#36: Sötétebb mint a középkor! Ezek a genderista bigott kurvák az összes férfit kiírtanák ha lehet! A középkorban legalább elégették volna a pcsába őket mert legalább józan paraszti ésszel rendelkeztek.
36.
Nyarlako
#34: Legyen igazad. Láttam milyen elmebeteg, szadista kivégzések vannak MKban az teljesen oké de egy csupasz fenék hátulról már az erkölcstelenség netovábbja amit
szigorúan ki kell takarni.
Szóval az elsö az kellene legyen hogy a SIE központot vissza japánba, azokat a kalifornai hipstereket meg szélnek ereszteni. De álmodik a nyomor.
Nem azt mondom hogy erotikus játékokat akarok konzolon játszani mert az úgyse lesz, de hogy kereszteshadjárat megy olyan alapvetö értékek ellen mint az egészséges emberi test szépsége az sötét középkor.

Off: Szkeptikus voltam, de lenyügözö az új God of war.
35.
kamgecam
#29: Blablabla! Mesélj mèg emese, hogy volt üres a Hzd? Feszülten várjuk hiteles véleményed amit a mobilos youtube videokból leszűrtél. :D
34.
kamgecam
#30: Ez a cenzurpolitika se lesz sokáig. Most divatos a hülye sjw picsák miatt az ultraliberális egyetemeken. Majd lecseng ez is vagy rájön a szórakoztatóipar hogy nem nyereséges ha ezeknek a savanyúképű lilahajú mimóza hisztis álszent társaságnak akarnak megfelelni.
33.
kamgecam
#26: Durr- hurr Irgum Burgum!
32.
TheFlash
#6: lol azért a Sony nem olyan kis cég mint ahogy beállítod, tévéktől kezdve hangcuccokig mindent gyártanak, és eléggé jó minőségű cuccokat és nem csak a PS4 van az élen a piacon, pl a Sony fülesek eléggé közkedvelt cuccok és van is eladásuk, hogy csak egyet említsek...
31.
Oldman
Elnèzèst a tèmavàltàsèrt, de ezt meg kell hogy osszam veletek. Ki tudja, lehet fars a hìr. Lady Gaga a Cyberpunkban!?

https://gamer.hu/2019/03/14/cyberpunk-2077-lady-gaga-is-feltunhet/
30.
Nyarlako
#28: Hagyd, tudod milyenek. Savanyú a szőlő és csorog a nyáluk az exekért.
Ha valamiért jelenleg tényleg lehet utálni a Sonyt az a szégyenteljes új cenzúrapolitika.
29.
atroll1
#25: Szerintem csak konzultáltak a rockstar-ral, hogy egy open world játék hogyan ne legyen olyan üres és zsibbasztóan unalmas, mint a horizon
28.
Marcus88
És a nap végére befutott egy sony utáló is,pont te hiányoztál ide.
Jól megmondtad a magadét.
27.
Nyarlako
#26: Azok a címek legtöbb esetben el se készültek volna máshogy. 1st part stúdiók, a Sony pénzéből dolgoztak rajtuk.
Ennyi erővel a Nintendora is mondhatod.
Ha meg annyira kellenek neked azok a Sony exek egy also középkategóriás vga ára egy PS4.
26.
Brenor
Eddig sony ártott a legtöbbet a játékos társadalomnak az exkluzív címükkel. Nagyon örülnék, ha az emberek bojkotálnák az összes sony terméket és csődközelbe lenne. Nem bánnám, ha megszünnének a fenébe. Kapzsiságuk már az egekben van! Szarházi banda!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...