Frissítve: Switchre tart a Castle Crashers?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
A The Behemoth Twitter-oldalán felbukkant egy érdekes bejegyzés, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy minden idők egyik legjobb kooperatív játéka valamikor Nintendo Switchre is ellátogat.

A Nintendo Switch töretlen sikerének legnagyobb nyertesei egyértelmúen az indie játékok rajongói, akik tulajdonképpen napi dömpingben kapják az újabb és újabb bejelentéseket. Hol vadonatúj játékok, hol pedig régi ismerősök költöznek a hibridkonzolra.

Valószínűleg nem lesz ez másként a közeljövőben sem, a The Behemoth friss Twitter-bejegyzése ugyanis előrevetíti, hogy valamikor a Castle Crashers is kap egy Switch-átiratot.

A bejegyzésben látható kép a konzol Joy-Conjait ábrázolja, ismerős stílusban megrajzolva, de még a különböző színek is ismerősek lehetnek, hiszen azok a játékbeli négy lovag eltérő színeire utalnak.

Az eredetileg 2008-ban megjelent játék az évek során már játszható volt PC-n, Macen, PS3-on és Xbox One-on is.

Update! Időközben a The Behemoth Twitter-oldalára felkerült egy újabb bejegyzés, amiből arra lehet következtetni, hogy jövő héten kedden a Switch-változat mellett a PlayStation 4-es kiadás is bemutatkozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...