No Man’s Sky - úton a Beyond frissítés

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 15.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb ingyenes frissítést kap a procedurálisan generált űrbéli felfedezős játék, mely három nagyobb durranást is tartogat a játékosok számára. Ezek közül az első nem más, mint a No Man’s Sky Online.

Egy „radikálisan” új multiplayer élményt ígér a frissítés, mely során „a játékosok szerte az univerzumban bárhol találkozhatnak és együtt játszhatnak”. Ezen az alig egy soros leíráson kívül azonban egyelőre semmilyen pontosabb leírást nem kaptunk erről a merőben új online kalandról, a részletek majd a nyár során derülnek ki.

A No Man’s Sky a NEXT névre keresztelt tavalyi frissítés óta egyébként már tartalmaz egy 16 fős multiplayer lehetőséget, szóval egyelőre még merő rejtély, hogy mit is takarnak majd az újítások, bár könnyen elképzelhető, hogy az alkotás erőteljesen elmozdul az MMO-k irányába.

Akárhogy is legyen, a jó hír, hogy a No Man’s Sky: Beyond mindenki számára ingyenesen tölthető lesz, aki rendelkezik a játék alapverziójával. A megjelenési dátumot még homály fedi, de a rajtra feltehetően a nyár során érdemes számítani.

5.
5.
Sandic1994
#1: És ez igaz a Polyphony-ra is a Gran Turismo-val. Jó lenne, ha a Bethesda a Fallout 76-nál is rátévedne erre az útra.
4.
4.
A Pulyka
Egyetlen dolog, ami feltunt ebben a rovid videoban, az urhajo reszletesebb. Az en csonakom szarabbul nez ki. Jo lenne egy testreszabhato, esetleg egy teljesen sajat epitesu hajo.
De orulok, hogy meg mindig toljak a frissiteseket. Ideje lesz ujra feltankolni.
3.
3.
Ecneb
Nesze semmi fogd meg jól!
2.
2.
Aanash
Na akkor vissza nézek rá valamikor.
1.
1.
Ooorky
Azé respect nekik, hogy még ha több év késéssel is, de megcsinálják amit ígértek, mindenféle DLC-k, meg mikrotranzakciók nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...