Black Ops 4 - ingyen DLC-pályák a hétvégére

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 15.
  • Akció
Link másolása
A hétvégén érdemes lesz elővenni a Call of Duty: Black Ops 4-et, ugyanis a játékért nem csak plusz XP üti a markunkat, de korlátozott ideig még a DLC-pályákat is kipróbálhatjuk teljesen ingyen.

A hétvége során minden Call of Duty: Black Ops 4-játékos számára ingyenesen hozzáférhető lesz az összes DLC-s pálya, vagyis platformtól függetlenül bárki játszhat az Elevation, a Madagascar, a Casino és a Lockup térképekkel egyaránt.

Az akció egészen március 18-ig tart, és a teljes ideje alatt minden egyes kicsikart tapasztalati pontra kétszeres szorzó jár, szóval itt a tökéletes alkalom karrierünk felfejlesztésére. A PS4-es verzió után egyébként jövő héten a Black Ops 4 PC-s xboxos változatában is elrajtol a Shamrock & Awe event, szóval mindenképpen érdemes lesz mostanság játékban maradni. Az event részletes leírását itt találhatjátok.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

1.
1.
Krekk
A Shamrock & Awe Xbox-ra is csak a jövő héten jön, a PS4-nek van ez az egy hetes előnye ugyanis.

Ez most egyébként nagyon király, nekem nem rémlik, hogy az aktuális operation tier-re is lett volna szorzó (az első operation-t csak hébe-hóba nyomtam, így lehet, hogy már volt). Ezzel a kettes tier szorzóval azért most lehet szépen tempósan lépkedni 100-ig:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...