State of Play - a Sony saját élő showja

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy néz ki, hogy kezd körvonalazódni a Sony terve, és a hatalmas sajtókonferenciák helyett inkább a kisebb streamek felé nyit a vállalat. A Nintendo Direct formátumához hasonló, saját élő közvetítés jön State of Play címen.

Az utóbbi hónapokban egyértelművé vált, hogy a Sony komolyan gondolja a 2019-es E3-tól való távolmaradást, és helyette inkább saját eseményeket fog tartani, a mai napon viszont már konkrétumok is napvilágot láttak a cég terveiről.

State of Play névvel jön a Sony saját élő közvetítése, vagyis a vállalat az évi egy-egy nagyobb show helyett - és itt most elsősorban az E3-ra gondolhatunk - inkább több kisebb sajtótájékoztatót fog tartani, melyeken a korábban bejelentett projektek fejlesztésébe kapunk némi betekintést, illetve az újabb alkotások leleplezésére is itt számíthatunk.

A hivatalos bejelentés szerint ráadásul évente több State of Play-előadásra is számíthatunk, így ez idén sem lesz másképp. Az első élő közvetítés mindjárt itt is van, egészen pontosan március 25-én, helyi idő szerint 22 órakor veszi kezdetét a State of Play első felvonása, melyen új trailereket, bejelentéseket és infókat is kaphatunk a Sony exkluzív játékairól, így eléggé nagy a valószínűsége, hogy némi szerephez jut majd a Ghost of Tsushima, a The Last of Us: Part II, a Concrete Genie, a Dreams, vagy akár a Death Stranding is.

Az első State of Play Twitchen, YouTube-on, Twitteren és Facebookon is elérhető lesz, de természetesen a Gamekapcson is élőben követhetitek majd a friss fejleményeket és bejelentéseket.

61.
61.
#60: Ritka dolog,de most egyetértek veled!
60.
60.
kamgecam
De figyu, az nem lehet srácok hogy a kettő megvan egymás mellett? Mármint ha belegondolunk milyen hatalmas a piac, ha mindenki igényét ki akarják szolgálni akkor szépen elférnek egymás mellett. A tévé sem pusztította el a mozit. A casual rétegnek ott lesz a gaming stream, akik csak egyszer kijátszanak valamit azt cuppannak rá a következő élményre. Meg ott vannak a gamerek akik céltudatosabban, tapasztalattal a hátuk mögött megveszik fizikálisan, digitálissan amit halálukig birtokolni akarnak. Nem fog megszünni, az kibszott nagy nonszensz lenne. Ha azt tényleg meglépnék ott hagynám abba az egészet.De amondó vagyok hogy jöhet bármilyen streaming szolgáltatás, a lemezes vagy digitális játékok nem mennek sehová. Sőt ha van esze a cégeknek az egyik támogatni fogja a másikat. Pl teszem azt streamingbe ki tudom próbálni a játékokat és amelyik tetszik azt meg is veszem fizikálissan hogy megmaradjon és ne a szolgáltató kényének legyek kiszolgálva. De annyit meg megér a streaming hogy tudni fogom nem zsákbamacskát árulnak, nem kell a höbörgő tömegre vagy a kritikusokra illetve youtube videokra támaszkodnom hanem magam eldönthetem melyik játék kell nekem véglegesbe. Amit esetleg szeretném ha még az unokáim is megtapasztalnák, ahogy egy jó könyvet.
59.
59.
Juj és még állandó net kapcsolat is kell hozzá!!! :)
Itt a vég mint annó amikor a microsoft szerette volna fizikára és al ra használni.
Érdekes,hogy ez a probléma a Google hírnél nem jött elő!
Változnak a kretének is ezek szerint!
42.
42.
godach
#39: Nincs nehéz dolga. Tőlem is azt látja, hogy ONE vagy Pro után ha előkapom a wii-t, ugyan úgy elvagyunk vele mint az n64-el. A gyerek meg általában amit lát, olyan lesz. Van PC-je is, de ha PSP-zni támad kedve, azt nyomkodja. Ő, még inkább kedveli a játszható dolgokat, mint a grafikát.
39.
39.
kamgecam
#37: Tetszik a koncepciód. Lehet én is előhalászom neki a gameboy-omat meg a gamecubot. Ps3at majd megint be kell szereznem. Ha látja majd a lényeget a régi pixel játékokban akkor tudni fogja a különbséget parasztvakítás és jó játék között. Okos.
37.
37.
godach
#36: Én pl világ életemben nem szerettem, ha belepiszkálnak a mentéseimbe vagy ha megcsinálnak helyettem valamit. Érdekes mód a fiamnál ez teljesen más, mintha egy részem játszana. (egyébként sok tulajdonságot felfedezek benne, belőlem játék közben is)
Szóval, Ratchet&Clanktól Forza Horizonig sok mindent játszunk együtt. Legutóbb a Sonic & All-Stars Racing Transformed nyomtuk végig, felváltva.

Közös ps4 és ps3 után, belépő szint.
(Járja csak végig a létrát)

https://i.imgur.com/FlXb1Ta.jpg
https://i.imgur.com/x1PD6ug.jpg
36.
36.
kamgecam
#34: Lego játékból most vettem meg a Harry pottert, ez az első lego játékom és nagyon bejön felnőtt férfi létemre de nem szégyenlem magam miatta. Kisfiammal még nagyobb élmény lesz kijátszani addig maradunk a fizikális legónál. :)
35.
35.
kamgecam
#31: Több van mint 4 vagy 5. Én hem csak a nagyokról beszélek hanem a melletük megjelenő játékokra amik nem kapnak akkora reklámot. Nagy tévhit ez az évente pár ex. De nem vagyok úgy oda godach csak megjegyeztem hogy nem nagyobb a diverzitás pécén. Ennyi.
34.
34.
godach
#32: Lego játékokat imádni fogja. Főleg, ha hagyod neki hogy ő oldja meg a rejtvényeket és legyen siker élménye.
De pl a SpiderMan (ami örök kedvence) százalékban versenyeztünk. Persze, apa mindig le volt maradva kicsit.
33.
33.
godach
#31: Hozzáteszem, most kifejezetten mennyiségről beszélek, nem minőségről.
A minőséget én is alá írom, még ha nem is élvezek annyira a gatyába mint pl te.
32.
32.
kamgecam
#24: :) Jó játékot nektek! Biztos aranyos a kisfiad! Jó hogy együtt is szoktatok játszani, már én is várom hogy az enyém is nagyobb legyen, aztán apával csapathatja a nerd szobában! Szigorúan psen, különben kibelezem...(Csak vicceltem. Nintendon is játszhat.:D )Már most elkezdtem emiatt a kooperatív gameket gyűjteni. Hátha még életben leszek addig, vagy nem pusztítja el magát az emberiség. :P
31.
31.
godach
#30: Térjünk vissza arra a részre, hogy exek.
Évente van 4.
Tényleg nem akarlak bántani, ki oktatni vagy okoskodni.
De negyed évente egy 20 órás single játékra vagy úgy oda?
30.
30.
kamgecam
#28: Miért ne lenne? Míg psre szinte minden pécés játék megjelenik addig pécére nem igazán jönnek ps címek. Szóval diverzitáas szempontjából kb ugyanaz mert psre meg nincs annyi stratégiai és menedzsment játék mint pécére. Legjobb kombó ps4+pc+nintendo szerintem.
29.
29.
kergabi83
#28: A Sony szinte összes nagy Ex címe egy kaptafára épűlt az elmúlt 15 évben. Erős story és Tps. Ez a nyerő recept. Ezen változtatni nem fognak, amíg nem tolodnak a kazuárok valamilyen más irányba. Ha valaki nem csípi az ilyen játékokat akkor a maradék Ex legfeljebb csak átlagos, vagy pedig nincs is.
26.
26.
Mr.Dead
#24: Azért azis sokat beleszámít ezekbe a játékokba, hogy nagyon felmagasztalják őket. Emlékszem mikor az UC4 elé kerültem mindenhol GOTY-t kiállítottak, nekem meg ha fizetnének sem játszanám újra. Az akció része full fapados, de olyan szinten hogy egyszerűen karmoltam az arcom mikor újabb 100 embert kellett megölnöm fel órán belül, mert egyszerűen szenvedés volt csak. Lehet, hogy látványvilágban rohadt jó, meg nagyon adja hogy minden kis szirszar részletre odafigyelnek, csak a harc miatt nem lehet 10/10nek mondani, amivel nem is lenne baj ha ezt mindenki belátná. Egyébként ez a magasztalás sok mindennél előjön, imádom pl a Witcher 3mat de egy DS után az a harc rendszer is kiidegel, vagy magát a DS3mat is imádom, de ott is vannak olyan játékmechanikai vagy meneti dolgok amik miatt néha összetörném a PS-t úgy felmérgel
24.
24.
godach
#23: méghozzá, rettentő nagy facepalm
Valamiért a fejedbe vetted, hogy te bizony megvédesz minden sony címet és aki nem egyezik veled, vagyis a véleménye, az csak és kifejezetten xbot meg a lentebb emlegetett sértéseid.
A múltkor fogyatékosnak hívtál, előtte teljesen másnak.
Beiszol és bejössz sértegetni az embereket. (nem, nem vagyok lelki sérült és nem veszek mindent magamra, de jelen esetben és nálad úgy általában, tudom hogy direkt burkolt sértegetés)

Most is leírtam, normálisan, tisztességesen, szerintem miért nem akkora nagy szám (hozzáteszem, nem is egy PS4-es címet hanem egy PS4-re kiadott grafikailag javított játékot ajnározol)
Sehol nem írtam, hogy nem jó vagy hogy séta szimulátor, csak gondolom sok volt a pia megint és nem tudod elfogadni, hogy igen is van itthon több mint 10 konzol és két gamer gép is (hogy immár a fiammal tudjak játszani) és bármennyire jó single player játék a TloUS, semmibe nem kiemelkedő az összelopkodott cuccaival sem.
Lentebb említették a Gears of Wart. Én utáltam azt a szériát, idővel meg a kedvencemmé vált. Na, a hordákban érkező seregek ott érthetőek, de itt egy treasure hunter csávónál, aki 10 percenként olyat ugrik mint superman, majd laughosan elneveti magát és kinyír több száz embert egy játék alatt, nekem nem fekszik az UC-nál pl. A TLOUS sokkal jobb mint az UC széria, de az sem tökéletes.
Persze neked az és mondhatok bármi érvet. Ott a Sony logó meg a PS és neked már ez elég, hogy minden szart megvegyél és védj.
Nekem... nekem tesó, ott a többi konzol is, ami kinyitja a szemem.
(ui: tényleg a ps egyik legjobb címe az us, szóval csak nagyon általánosságban írtam)
20.
20.
godach
#16: Látszik azért a különbség kettőnk között, minden téren.
16.
16.
kamgecam
#15: Milyen kegyes vagy, jó hogy nem azt írod hogy jó sétáloszimulátor volt. :D (Off:Olyan vicces egyébként, az xbotok minden ps címről ezt akarják bemesélni!) Brutál jó a TLoU játékmenete és shooter része. Kb 400 órát pakoltam a multiba. Szerintem meg a játékosok és a szakma többsége szerint a TLoU nem csak egy jó játék, hanem mestermű. Olyan mestermű ami után, ha nincs rajtunk xbot szemellenző, büszkén verhetjuk a mellünket hogy kijátszottuk megtapasztaltuk ezt a megkerülhetetlen alkotást. Úgy ánblokk szőröstűl bőröstűl, nemcsak a sztori hanem a gameplay a világ a karakterek is. Mestermű.
15.
15.
godach
Nem tagelek senkit, leírom amit gondolok, aztán a PS szemellenző mellett, vagy mögül azt olvastok ki, amit akartok:

A The Last of US egy nagyon jó játék. Aki azt mondja, hogy nem, az nem ért hozzá.
Persze, lehet olyan vélemény, hogy nem tetszik, de az teljesen más, mint az hogy nem jó játék.
Lépjünk is túl ezen, mert a TLOUS egy nagyon jó játék.

Én, amikor legelőször kipróbáltam, nem tetszett. Másodjára sem. Harmadjára sem.
Miért?: Mert világ megváltó játékra készültem, az itteni sok fanboy szöveg miatt és közel sem volt az. Gyenge shooter, gyenge survival, gyenge lopakodás. Én, azt hittem, ha ezt a játékot végigjátszom, akkor büszkén verhetem a mellem (mint itt sokan) hogy ps tulaj vagyok. De nem így volt.

Igaza van kamgecam-nak annyiból, hogy valamilyen szinten érettség kell néhány játékhoz, mert amikor negyedjére kezdtem neki, már volt egy kisfiam. És akkor, bizony átéreztem a történetet, átéreztem milyen vigyázni egy gyerekre és elgondolkoztam, milyen lenne elveszíteni. Milyen, keserű lenne az életem stb.

Ezt a részét az ND nagyon jól hozza, sőt a legjobban. De minden másban, csak egy átlagos cím, ami egy lufi a sokból, amit ti fújtok fel csak. Én örülök, tisztelem az ND munkásságát, és mint ahogy fentebb is írtam szerintem is egy jó játék a TLOUS, de ennyi az egész. Volt egy UC2 ami jól sikerült nekik és volt egy TLoUS.

Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel. Nem ps ellenfanboy vagy xbot címet kapok, azért amiért nem megyek csukott szemmel utánuk, de nekem tényleg ez a véleményem.
14.
14.
kopic
#9: A lol az a te hozzaszolasod.
12.
12.
mhatrix
sokan vitatkoznak hogy ND játéka csak PS5-re jön ki
a gameplay az PS4-en van futtatva,így nyílván azzal is jön
nem így van?
mert nem akarok még éveket várni a játékra
10.
10.
kamgecam
#9: Kb úgy lolozol mintha ez nem így lenne. Lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...