Final Fantasy XIV - részletek az új kiegészítőről

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
A tokiói Final Fantasy XIV Fan Fest keretei közt egy halom új látnivalóról és érdekes részletről rántotta le a leplet a Square Enix. A Shadowbringers megjelenése ugyanis nincs már túl messze, július elején esedékes a premier.

Július 2-án érkezik a Final Fantasy XIV következő kiegészítője, a Shadowbringers, így ideje volt, hogy még több részletet megtudjunk a csomagról. Ha lemaradtatok a kiegészítő bejelentéséről, vagy a februári infómorzsákról, akkor azt most ideje pótolni. Az új részletekkel együtt már biztosak lehetünk benne, hogy tartalmas frissítésről lesz szó!

Két új játszható kaszttal bővül az MMO repertoárja. A korábban bemutatott Gunbreaker mellett a Dancer is megmutatja majd, hogy ki a főnök a harctéren. Ezek az elegáns távolsági harcosok különféle dobókéseket, legyezőket, frizbiket és egyéb éles tárgyakat hajigálva foglalják el a legújabb DPS-karakter szerepét, közben pedig csábos táncmozdulataikkal még a csapattársaikat is megsegíthetik a csatatéren.

A Viera után a Hrothgar faj is csatlakozik a Shadowbringers során. Ki ne szeretne ezekkel a behemót méretű, macskaszerű harcosokkal vállvetve harcba indulni? 

Számos új helyszínt is bejárhatunk majd, így például lecsekkolhatjuk Lakeland gyönyörű romjait, vagy Norvrandt mesés városát. Bemutatkozik a Crystarium is, a játékosok új találkozóhelye, valamint Eulmore: itt élnek a környék legbefolyásosabb emberei, akik kétségtelenül fontos szerepet töltenek majd be a Shadowbringers történetében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...