Trónok harca - itt az új teaser és a PS4-téma

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 15.
  • Cooltúra
Még éppen csak lement a Trónok harca legújabb, nyolcadik évadjának első epizódja, de már is itt a jövő heti második rész teaser kedvcsinálója, illetve a rajongók még egy hivatalos PlayStation 4-es dinamikus hátteret is kaptak.

Az új évad premierjének örömére a Sony egy teljesen új Trónok harca témájú dinamikus hátteret tett elérhetővé, amely mellé még vadonatúj avatarokat is kaptunk a sorozat különböző karaktereiről. Utóbbiak begyűjtéséhez egyébként nem is szükséges mást tenni, mint PSN-felhasználónkba bejelentkezve ellátogatni a promóció hivatalos weboldalára, és végignézni a három rövid videót, melyek után automatikusan meg is jelenik az ajándékok aktiválásához szükséges kód. A jutalmak beszerzésével egyébként érdemes lesz sietni, mivel egy limitált ideig tartó promócióról van szó, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig tart.

Azoknak pedig, akik már végignézték a legújabb epizódot, érdemes lehet belepillantani a következő rész teaser videójába. A Trónok harca nyolcadik évadjának második részét egyébként egy hét múlva, vagyis április 21-én (itthon április 22-én) közvetíti az HBO.

9.
Elijah Baley
Szinkronnal az első rész május 12.étől lesz elérhető.
7.
azureknight0715
Nekem már azt írja hogy már nem jár kod. Jó hamar lecsengett..
6.
Perseus84
#Off topic# meg tudja valaki mondani mikortol lesz lathato a szinkronizalt elso resz?
5.
Ginos
#4: Jah, de csak US profillal megy...
4.
viktro
“Utóbbiak begyűjtéséhez egyébként nem is szükséges mást tenni, mint PSN felhasználónkba bejelentkezve ellátogatni a promóció hivatalos weboldalára, és végignézni a három rövid videót, melyek után automatikusan meg is jelenik az ajándékok aktiválásához szükséges kód.”
3.
amadeusz gyermeke
#2: Mit kell pontossan tennem? Nekem angol a profilom
2.
atesz89
Megvan ha végig csinálod minden rákerül a PS-edre, nem kell store-ban keresni.
1.
atesz89
Témát hol találom a store-ban nincs fenn. Sajna csak US profillal megy az egész. De a témát így sem tudom belőni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Esetleg abban is hogyha több profilon lehetne használni az avatart akkor azt hogyan. Nekem Magyar a fő profil.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...