Játszható techdemót kapott a Dreadful Bond

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 18.
  • Korai verzió
Link másolása
A Clod Studio úgy döntött, hogy ideje felpörgetni a Kickstarter-kampányukat, így mostantól mindenki számára kipróbálható a Dreadful Bond demója, melyben végre magunk is megcsodálhatjuk a játék egyedi, fekete-fehér látványvilágát.

Pár hete érkezett a hír, miszerint a Mélyvörös és a Sóhajok olasz rendezője, Dario Argento videojáték-fejlesztésbe kezd, és íme, már meg is érkezett az alkotás első demója. A közel 3 GB-os programtól egyelőre felesleges sokat várni, leginkább csak amolyan ízelítőként szolgál az egyedi látvány és atmoszféra kapcsán.

A 60-as és 70-es évek klasszikus horrorfilmjeit idéző belső nézetes pszichológiai horrorjátékban egy labirintusszerű szellemkastélyt fedezhetünk fel, telis-tele sötét emlékekkel, baljós árnyakkal és felderítésre váró tragikus történetekkel.

A stúdió a kampány során a 67 765 dolláros célt tűzte ki, melynek az elmúlt hetekben alig a harmadát, 22 964 dollárt sikerült összeszedni, így a fennmaradó hat napban jókora segítségre lesz szükségük, hogy a terv szerint tudjanak haladni. Amennyiben egyébként sikeresen zárulna a kampány, a játék megjelenésére 2020 decemberében számíthatnunk.

A játék demóját tehát erről a linkről érhetitek el, míg a támogatással kapcsolatos tudnivalókért a játék Kickstarter-oldalát érdemes felkeresnetek.

1.
1.
crytek
Várjuk a híreket mit kezdenek a kickstarter fail után. Techdemot megnéztem kellemes lesz a game ha elkészül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...