Assassin's Creed: Unity - kártalanít a Ubisoft

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 20.
  • Hír
Link másolása
A Notre-Dame hét elején történt tűzesete után a Ubisoft az anyagi támogatás mellett a rajongóknak is tett egy gesztust, miután ingyenessé tette a Assassin's Creed: Unityt. Közben viszont kártalanítja azokat, akik mostanában vették meg a játékot.

Bizonyára mindannyian hallottátok, hogy hétfőn leégett Párizs világhírű katedrálisának, a Notre-Dame-nak a tetőszerkezete. A tragédiát követően több nagyvállalat is jelezte, anyagi támogatással igyekszik segíteni a helyreállítási munkálatokat. Ebbe a kezdeményezésbe a Ubisoft is beszállt, közel 500 ezer euróval, de közben a rajongók irányába is tett egy gesztust a kiadó, ugyanis ingyenessé tették az Assassin's Creed: Unityt, amiben ugye bejárhatjuk a katedrálist is.

A francia cég pedig nemrég jelezte, azok a rajongók, akik április 15. és április 17. között vásárolták meg a játékot, azoknak visszatérítik a vételárat. Fontos, hogy csak azoknak jár a lehetőség, akik április 15-én, este 9 után, de még a játék ingyenessé válásának bejelentése előtt szerezték be a játékot, ráadásul azt a Ubisoft boltjában tették meg (vagyis ha a Steamen vásároltatok, akkor nem jár a visszatérítés). A Ubisoft minden érintettel felveszi a kapcsolatot, igaz, az még nem tisztázott, hogy pénz-visszafizetéssel vagy egyéb kedvezmény formájában oldják-e meg a visszatérítést.

28.
28.
Duken
Ide jutottunk. Ilyen amikor egy ország meghasonlik és elveszíti saját identitását. Ilyen amikor ahelyett hogy örülnénk hogy milyen összetartás, közös értékeink megvédésére tett erőfeszítés van az emberek között ahelyett ördögöt kiáltunk. Ez nem csak egy épület hanem kulturánk alapjának egy szimbóluma. Aki arra sajnálja MÁSOK pénzét hogy segítsenek a Notre Dame felújításában (ez egyszerű irigység) ami valahol Európa restaurációját is jelképezi az arra sem méltó hogy európainak nevezze magát nemhogy magyarnak.Az ilyen hasonló Judáshoz aki nehezményezte hogy egy korsó vagyont érő mirhásolajat öntöttek Jézus lábára. Mert hogy azt el lehetett volna adni a szegények között-mondta az Júdás aki a pénzt kezelte és később elárulta 30 ezüstért. Mit is mondott erre az Isten Fia? -Szegények minding lesznek veletek, de én nem maradok veletek. Az illóolajat temetésemre öntötte.- Vannak fontosabb dolgok is a földi létnél, a Notre Dame pontosan erre a fontosabb jelre irányúl. És az emberek többsége akik támogatják a felújítást pont arról tettek tanúságot hogy ebben a hitét és identitását vesztett Európában az emberek fásult szíve mélyén még pislákol valami kis remény, hit és szeretet, vallástól, politikától és üzletieségtől függetlenül. Ne oltsátok ki ezt a mécsest.
27.
27.
Ooorky
#26: Bizony, a nyugati jólét Afrika és Kelet-Ázsia kizsákmányolására épül, csak ebbe az utóbbi években beleköptek kisebb részt az Oroszok, nagyobb részt a Kínaiak...

Itt egy példa erre:
https://www.youtube.com/watch?v=dTwzCy0-RTw

Btw.: Tudtátok, hogy a jóságos belgák 60-as évek közepéig levágták a gyengén teljesítő fekete bányászok kezét büntetésből?
26.
26.
Juha
#23: Azok a nyersanyagok bőven többet érnek, mint amennyiért átveszik/felvásárolják (5-6 ezerszeres!!! a haszon), ez kizsákmányolás, egyértelműen, ha ezt ott hangoztatod, akkor Ámen.

És mi lesz azokból a nyersanyagokból?

Az Én mobilom, amiről írok, meg a Te mobilod/géped, amiről válaszolsz.

Akkor most a szerencsétlen munkás a hibás, akinek ez az egyetlen lehetősége az életbenmaradásra, vagy Mi, akik epekedünk egy újabb telóra, hála a "fejlődésnek" jobb kamerával/f**ztudjamivel?

Nem, persze, én nem, én csak egy régi, használt telót vettem.... lófütyköst, mindannyian benne vagytok, vagyunk a "rabszolga"tartásba, akár tetszik, akár nem!
25.
25.
godach
#24: Lehet igazad van, de ha a kerekes székes fel tudna állni és mozogni, akkor bizony egy idő után megunná ha valaki vissza rántaná mindig.
24.
24.
SLi
#23: azért ez picit sántít, hiszen afrikát a kolonizáció révén évszázadokon át kizsákmányolták az európaiak, majd a teljes globalizáció után a cégek a neokolonizáció révén, hiszen azok a gépek és hajók amik elszállítják a nyersanyagokat az oda úton kábítószert és fegyvereket visznek (hiszen azokat is el kell adni valakinek), "kultúra" meg "demokrácia" és "fejlődés helyett".

A cigányság meg Európa kellős közepén se tud kilábalni a válságából, ez olyan mintha a lusta dagadt meg a kerekes székes gyerekre egyaránt mondanád hogy egyik se mozog
20.
20.
godach
#19: Háhh, igen,. De ezek azok, akiknek lehetne almáskertjük, de egy almájuk sincs.
19.
19.
CitromH
#13: Nos igen... Egy 3. típus is létezik, és az internet megjelenésével ebből van a legtöbb:

- Tessék, itt egy alma az almáskertemből.
- Köszönöm szépen
Majd jön a harmadik fél aki nem tud semmiről semmit, csak ezt a két sort hallotta és megszólal:
- Van pofád csak egyet adni a szerencsétlennek? Mekkora álszent vagy, azt hiszed most te lettél a sztár?
11.
11.
godach
Nem értem ezt a negativitást. A face is tele van képekkel éhező Afrikai gyerekektől megkezdve csontig fogyott kutyákkal.
Még ha csak a reklám miatt, akkor is hihetetlen összegeket hoztak össze villámgyorsasággal.
Azt meg már végképp nem értem, hogy valaki hogy háborodhat fel azon ha egy harmadik személy vagy csoport a saját pénzéből adakozik. Nem tudom elhinni mekkora egocentrikus ember lehet az aki más pénzével gazdálkodik és még ezt jogosnak sőt természetesnek tartja.
Az állat barátok, kutyamacskaizé de még a leukémiás betegeknek is megvan a maga támogatási köre.
Ezeknek a prioritása pedig egyénenként változik. Van olyan ismerősöm aki állatmenhelynek adakozik, van aki daganatos gyerekeknek. De van olyan, aki kickstarteren egy játék elkészüléséért.
Én még mindig azt mondom, hogy a saját tőkéjével hadd gazdálkodjon a tulajdonosa. Vihetné a sírba is.
8.
8.
ghost90soldier
Kizárt hogy a Unitybe beleDLC-zzenek még bármit is
7.
7.
Back2U
Vajon lesz DLC, ahol a notre dame leégett állapotban van?
6.
6.
Majd a következő részben beszedik!Notre-D Born in fire dlc,skin stb
5.
5.
biohazard rex
#4: Akkor elérték céljukat :)
4.
4.
Duken
Hatalmasat nőt a szememben a ubisoft. Le a kalappal!
2.
2.
Mortis
fene egye meg, én két hete vettem. nem örülök a tűznek, de ha már muszáj volt neki, lehetett volna hamarabb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...