E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

  • Írta: szlav
  • 2019. május 19.
  • Teaser
Link másolása
Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ a minap bejelentette, hogy legalább két, eddig még nem bejelentett játék leleplezésével készül a 2019-es E3-ra. Némi irányadással ugyan, de egyelőre még csupán találgathatunk, hogy pontosan milyen címekről lehet szó. Annyi viszont biztos, hogy az egyik játék egy univerzálisan kedvelt klasszikus remake-je lesz, a másik pedig egy szintén közkedvelt játék/franchise továbbgondolása.

Némi kontextusként szolgálhat, hogy a THQ Nordic jelenleg olyan kihasználatlan IP-k birtokában van, mint a Carmageddon, az Alone in the Dark, az Act of War, vagy a Kingdoms of Amalur. Az is meglehet természetesen, hogy ezektől függetlenül valami egészen mással lepnek majd meg minket. Azt azonban már most elkönyvelhetjük, hogy mindkét játékot élesben láthatjuk majd a színpadon, ezt követően pedig néhány vágatlan gameplay videó is vár majd ránk.

15.
15.
KopyAti
Egy Kingdoms of Amalur folytatás jöhetne, mert az első rész nagyon jó volt!
14.
14.
crytek
Nem mellesleg van miből csemegézni....

https://i.postimg.cc/5fWm0HDw/2019-02-13-21-36-37-THQ-Nordic.jpg
13.
13.
Erre kíváncsi vagyok. Tőlem jöhetne egy jó kis Alone in the Dark és Titan Quest 2 is. De akár egy Outcast 2 is. Meglátjuk, mi lesz.
11.
11.
SLi
#4: ezer dologba belehet kötni az elex kapcsán, meg nem is igazán egy aaa játék, de valami bája ennek is van ami miatt képes az ember szemet hunyni a hibák felett, ebből a szempontból illik a gothic, risen sorba
9.
9.
SLi
#4: igen, még 2011-ben visszakerültek a jogok, de mivel a Risen az "utód" nem sok esély van a folytatásra szerintem
8.
8.
crytek
Alone in the dark jöhetne. Capcomnak most megy a szekér horror téren.
4.
4.
hedzsooo
#2: Érdekes, úgy tudtam, h a Gothic cím, már visszakerült a Piranha Bytes-hoz, csak már miközben hozzájuk visszakerült a cím, a Risen trilógiát fejezték be, ill. már megvoltak a terveik 1 új címre, ami az ELEX lett ugye. Amúgy nekem az ELEX hangulata nagyon bejött, jó lenne annak is még min. 1 folytatás, remélem most éppen azon ügyködnek! :)
3.
3.
Gorrister
#2: Biztos nem Gothic lesz mert a Piranha Bytes az ELEX 2-őn dolgozik.
Én arra tippelnék hogy a Resident Evil 2 sikerén felbuzdulva előveszik az Alone in the Dark első részét.
2.
2.
manderel
Nagson bízom benne hogy az a nem remake folytatás, a Gothic széria következő része lesz. Az is hozzájuk került.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...