E3 2019: Szeptembertől rúghat labdába a FIFA 20

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Befutott a FIFA 20 hivatalos megjelenési dátuma, amihez még egy félperces ráhangoló teasert, valamint egy sejtelmes szlogent is kaptunk. "The stadium is anywhere": vajon utcai focis, vagy cross-play meccses utalással van dolgunk?

Az EA Sports hivatalos tweetje szerint a Frostbite engine-re építő FIFA 20 2019. szeptember 27-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A bejelentés a Nintendo Switchet egyelőre nem említette, de ettől még nem kizárt, hogy a későbbiekben erről a változatról is szó lesz.

A FIFA 20 részletes bemutatkozására holnap, magyar idő szerint pontban 16 órakor számíthatunk, amiről természetesen majd mi is beszámolunk. Az este folyamán az EA Play-közvetítésben is előkerül a játék.

11.
11.
Hunszi
Felkerült PS Store-ba az előrendelés. A Strandard Edition 80 euró...bekaphatják.
10.
10.
atesz89
#2: Akkor vehet meg a FIFA-t, lesz benne street mód is! Bár nem a nevében lesz odaírva.
http://www.fociclub.hu/2019/06/08/fifa-20-vegre-bekerult-a-varva-vart-jatekmod-video/?fbclid=IwAR0bJzvEMsgGc2rnFvV39fs3YeVCjhv0KZEhy7kSwB3XUerkAlUiFsh0JUE
9.
9.
Ultimate_
#5: csak azt lehet lekapcsolni, hogy ne mutassa alul. nem lehet kikapcsolni magát a funkciót.
8.
8.
Dízel
Az icon játékosokat lehetne aktiválni nem ultimate módba is. Ott van csomó régi icon jatékos de igazabol esély sincs rá hogy a kedvenceiddal játsz, mert nagyon drágák.
6.
6.
Obi Wan Kenobi
#5: Basszus akkor utolsó mondat kuka :D hogy nem vehettem észre..
5.
5.
Yanez
#4: Lelehet kapcsolni. Én mióta lekapcsoltam több gólt osztok. Asszem a kontroller beállításoknál van az on/off kapcsoló a time finishingre.
4.
4.
Obi Wan Kenobi
Nagyon remélem kiveszik a timed finish-t mert a legrosszabb újítás a széria történetében.. 2007 óta fifázok, de ilyet. Legalabb lehessen lekapcsolni. Remélem a 20-ban nem az lesz a poén hogy mondjuk a labdát te festheted ki.. ez az évenkénti frissítés beleférne egy patch-be. Esküszöm ebből lehetne a legjobb live service játék.
3.
3.
delphijos
#2: Szeintem bármelyik boltban odaírják neked a dobozra :D
2.
2.
NathanDrake
Én majd csak akkor veszek FIFAT ha alatta oda lesz írva hogy Street.
1.
1.
Yanez
The stadium is anywhere. Szerintem ez azt jelenti, hogy bárhol lehetőségünk lesz majd fifázni. Itt most az ilyen Stadia féle stream játék bárholra gondolok, ahol elég lesz csak előkapni egy táblagépet(vagy egy másik eszközt) és kontrollert, és hajrá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...