Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 12.
  • Toplista
Link másolása
A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

Az E3 körüli leárazások, akciók és megjelenések miatt jócskán átalakult a legutóbbi toplista. A Grand Theft Auto V az első helyre került, ám győzelme nem túl magabiztos, ugyanis ha a fizikai eladások mellé hozzáadjuk a digitális értékesítésből keletkező forgalmat is, akkor a Blood & Truth több mint 3 ezer eladott példánnyal vert rá a Rockstar Games alkotására.

Mindenesetre a harmadik hely is rettenetesen erős így a premier utáni második hétre egy olyan játéktól, ami kizárólag a PlayStation 4 VR-kiegészítőivel élvezhető. Ilyen remek eredmények egyébként korábban egyetlen VR-játéknak sem jöttek még össze.

A Total War: Three Kingdoms a második helyre csúszott vissza, míg a FIFA 19 egy pozíciót javítva a negyedik lett. A hét legérdekesebb változásai azonban még csak most jönnek! A múlt heti 174. helyről feltörve az ötödikként zárt a Watch Dogs 2. A rekordgyanús előrelépésből nyilván az E3 2019 során bemutatott Watch Dogs Legion is jócskán kivette a részét, ám az eredmény még így is döbbenetes.

Hasonlóan nagyot ment az EA Sports UFC 3 is, mely a 165. pozícióról ugrott elő a nyolcadiknak, míg a pár hete már majdnem teljesen kihalt világháborús Battalion 1944 az 50. helyről a top 10-es lista legalsó helyezéséig hozta fel magát.

  1. Grand Theft Auto V
  2. Total War: Three Kingdoms
  3. Blood & Truth
  4. FIFA 19
  5. Watch Dogs 2
  6. Monopoly Plus
  7. Minecraft
  8. EA Sports UFC 3
  9. Rainbow Six Siege
  10. Battalion 1944
14.
14.
crytek
Akit érdekel a social klubb :

Fanaticalon most akciós GRAND THEFT AUTO V: PREMIUM ONLINE EDITION €8.45
12.
12.
kastorhun
Meglehet kövezni, de ez a játék annyira se érdekel mint a következő Sniper Ghost Warrior.
11.
11.
Trottenbauer
Ez a digitális lista, a lemezes egész más.
10.
10.
Mondi21
Szerintem először vigye ki a hármat, aztán szépen sorban. Karácsony alkalmából remélem megtudta magának engedni...
9.
9.
DarkLord
Valaki pótolja már ki crytek-nek azt a pár forintot, hogy játszon vele végre, rossz látni, mindig ahogy sír és nem játszhat ezzel a játékkal. Vagy tartsunk gyűjtést, mindenki ad bele pár forintot azt felveszi, ahogy játszik vele és az önelégült képét hozzácsatolja :)
8.
8.
kryszisz
#7: 12£-ért vettem asszem tavaly PS Store-ban, az annak tükrében nem rossz deal, hogy a San Andreas 8£ telóra, vagy, hogy a 14 éves COD 2 máig 15£ steamen.
7.
7.
crytek
#3: Akciózzák. Nem azt mondtam hogy nem de ha megnézed más 4 éves game-et már ezerszer raktak 75-80% offba vagy bundleba ez meg nagyon szépen tartja magát pont azért mert a mai napig jól fogy
3.
3.
RootKiskacsa
#1: Népszerűsége abban rejlik, hogy a játékosok egyharmada folyamatosan veszi az újabb GTA accokat, mert az előzőt bannolják csalás miatt. Továbbá az ára is leesett az induló árhoz képest és rengetegszer akciózzák. Tehát amit állítasz az nem igaz.
2.
2.
Zuzmo
#1: Majd ha kijön a 6.
1.
1.
crytek
Ez a GTA 5 is nagyon jól tükrözi amiről a másik topikban beszéltem,hogy egy ezermillió éves játékot ami 2 generációnyi konzolt is megjárt már és jött pc-re is nem kellett fél év után 50% offal adni + 2 év után bundleba dobni ,hogy játsszák.Máig veszik mintha nem lenne más a földön = Valamit csak tud a játék amiért népszerű. Így is lehet játékot fejleszteni 110 millió eladott példány az nem gyerekjáték

Mondjuk vége lehetne már a hájpnak mert én is játszanám :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...