E3 2019: Mikrotranzakciókkal jön a Youngblood

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Hír
Link másolása
A MachineGames és az Arkane kooperatív shootere sem ússza meg mikrotranzakciók nélkül. Szerencsére a helyzet nem tűnik vészesnek, ugyanis a valódi pénzzel megszerezhető dolgokhoz szimpla játékkal is hozzájuthatunk.

Az alapjáraton igazán baráti, 30 dolláros áron érkező Wolfenstein: Youngblood is tartalmaz majd mikrotranzakciós opciókat. A játékban különféle skineket és emote-okat, illetve fegyverkiegészítőket és fejlesztéseket találunk, amelyeket megvásárolhatunk a játékban szerzett valutával, vagy a valódi pénzzel vett aranyrudakkal is - az utóbbi lesz nyilván a gyorsabb, egyszerűbb opció.

A játék tervezője, Andreas Ojerfors azonban kihangsúlyozta, hogy egy balanszolt, teljesen opcionális rendszerről van szó, hiszen minden megvásárolható cucchoz hozzáférhetünk fizetés nélkül is. "Az irodában az utóbbi két hét alatt többször végigjátszottam a játékot, s ezalatt egyszer sem nyúltam a mikrotranzakciós opciókhoz. Egyáltalán nincs rá szüksége a játékosnak, de mégis ott az opció, ha valaki úgy dönt, hogy egy kicsit fel szeretné gyorsítani a dolgokat. Én viszont egyszer sem éreztem úgy, hogy szükségem lenne erre. A játék közben át sem futott a gondolat az agyamon."



A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.
12.
12.
Hunszi
"A játék közben át sem futott a gondolat az agyamon."

Igen, mert te, mint tervező pontosan tisztában vagy vele, mekkora lehúzás az egész :D
6.
6.
Neo1989
Emberek a Dead Space-ben is volt mikrotanzakció a játék mégis teljesen élvezhető volt a használata nélkül. Tudom mert a nélkül pörgettem ki.
4.
4.
Valahogy mar elvesztette varazsat nalam a wolfi, nem hiszem hogy ezt megveszem, max crytekkel bundle-ba par ev mulva. A Rage 2 most nagyon bejott, valamint a Doom Eternalt varom inkabb.
3.
3.
user101
Nem sajnos, nem nekünk... Csak az iránti félelmemnek próbáltam ezen az elfuserált módon hangot adni, hogy kezd egy kicsit izzadságszagú lenni a sorozat, de hát kell a pénz a "sok dögös prostira" :)))
1.
1.
user101
Pénz... pénz... pénz... csilingelő... pénz... nincsen szaga, nincsen bűze, pénz... pénz... pénz... Bugatti veyron! lesz neked majd... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...