Beszédes a Bloodstained launch trailere

  • Írta: szlav
  • 2019. június 19.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night, így nem meglepő, hogy érkezett hozzá egy launch trailer is. A Castlevaniára hasonlító játék kedvcsinálója sokat elárul a jövőben érkező ingyenes frissítésekről, s még a Shovel Knight is felbukkan.

Megérkezett a klasszikus Castlevania-játékok szellemi örököseként emlegetett Bloodstained: Ritual of the Night. Ha szeretitek a 2D-s (vagy esetünkben 2,5D-s) akció-szerepjátékokat, akkor érdemes lesz lecsekkolni az anyagot, ugyanis már most, a megjelenéskor rengeteg post-launch tartalomról hullott le a lepel.

Legalább 13 teljesen ingyenes DLC-csomagot kapunk majd a jövőben, amelyek többek között online multiplayerrel, helyi kooperatív- és versus-játékmódokkal, valamint Speedrun és Boss Rush móddal bővítik majd az amúgy is igen tartalmas, több befejezéssel rendelkező játékot. Persze nem maradhatnak el az alternatív kosztümök és egyéb nyalánkságok sem.

Érdemes továbbá az előzetes kapcsán megemlíteni, hogy egy szempillantás erejéig egy régi ismerősünk is feltűnik benne, 1:06-nál ugyanis a Shovel Knight ássa át magát a képernyőn, később pedig akció közben is láthatjuk, így elkönyvelhetjük azt is, hogy a nem mindennapi fegyverrel harcoló hős is feltűnik majd a játékban.

A Bloodstained: Ritual of the Night már elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Nintendo Switchre június 25-én fut be a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...