Generation Zero - pattanjunk bringára!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a ’80-as évek hangulatát idéző biciklik.

Az ötletes DLC-nek hála ugyan a játék némileg jobban hozza az E.T., a földönkívüli és a Stranger Things hangulatát, ám aligha lesz ez az a frissítés, ami megmenti a játékot a totális kihalástól.

A Steam Charts adatai szerint az utóbbi napokban már 250 játékost sem sikerült egyidejűleg a gép elé ültetnie az Avalanche alkotásának, szóval barátok nélkül már nem is igazán érdemes belevágni. Ha azonban összejön a négyfős csapat, akkor érdemes lehet tenni vele egy próbát, a tesztünkben is megírtuk, hogy a buktatók ellenére bőven van potenciál a játékban. Ráadásul a kétkerekű járgányoknak köszönhetően mostantól kevesebbet kell gyalogolnunk majd a végeláthatatlan svéd fenyvesekben.

 A Generation Zero jelenleg Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n érhető el, a Bikes DLC pedig már ingyen tölthető is minden támogatott platformon.

2.
2.
shatterhand
Elvoltam vele. És pont mint a borderlandsnal itt se hianyzott a co-op nalam. Egyedül izgalmasabb volt.
1.
1.
markoci555
jól emlékeztem, ez az a játék, aminek a tesztje alatt is meg van jegyezve, hogy milyen gyorsan futnak, minek ide bicó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...