Destiny 2: Shadowkeep - séta a Holdon

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 8.
  • Videó
A hétvégén tartották meg a GuardianCon nevű eseményt, ahol a Bungie levetített egy rövid előzetest a Destiny 2: Shadowkeephez. A videó a kiegészítő régi-új helyszínéből ad egy kis ízelítőt.

Szeptember 17-én jelenik meg a Destiny 2 következő kiegészítője, a Shadowkeep, amelynek a futtatásához mindössze az alapjátékra van szükség. A csomaggal a Holdra térünk vissza, az alábbi rövid előzetes pedig az első rész óta némileg megújult (és persze alaposan kibővült) helyszínt mutatja be nekünk néhány snittel. 

9.
Aanash
#8: Ebben igazad van. Csak az a fránya 3 guardian nagyon kevés.
8.
Gaboo77
#7: Valahol igaz, de azt utóbbi időben így is elég sok tartalommal töltik fel a játékot. Ez mentségükre szóljon.
7.
Aanash
Nekem igazából csak az a fura, vagyis inkább érdekes, hogy 5 vagy 6 éves a játék, de ezalatt az idő alatt igazán új ellenséget, kettőt hoztak össze. Taken és Scorn. A frozen hive, meg a siva fallen, nekem inkább csak kissé átalakított.
Ez a Savatün (vagy ki az) féle új frakció a hive-nál megint olyan, hogy van új ellenfél, de nincs is.
Meg a három játszható karakteren kívül nincs több.
Pedig nem mai a Destiny, igazán volt idejük.
6.
Nyarlako
A Bungie megint osszerakhatna már egy rendes fps ami nem looter shooter bullet sponge ellenfelekkel. A Halo 3ban az AI ma is korbehugyozza azokat a bamba céltáblákat amik a legtöbb fpsben vannak.
5.
Gaboo77
#4: Nem, ez egy rész, csak havonta jönnek majd események, amiből nem akarják kizárni azt aki csak most kapcsolódik be. De a szezon bérletesek már ezt valójában megvették. Ezt korrigálják.
4.
Aanash
Most akkor ez is szét lesz osztva szezonokra mint a Forsaken?
A szezonbérlet miatt kérdezem a legutóbbi kommentnél olvastam, de lehet rosszul értem.
Akkor meg sorry.
3.
Gaboo77
Kissé ködösen kommunikálta a Bungie, de akinek segít, itt egy kis infó: Aki rendelkezik az Annual pass-al is, az a Shadowkeep megvásárlása után értékarányosan visszatérítést kap játékbeli ezüstben. Ennek oka, hogy ebben is van pár hónapnyi szezonbérlet.
2.
fojesz
#1: Pontosítom, köszi.
1.
Gaboo77
Azért ez így kicsit félrevezető.. Önállóan nem fut, a Destiny 2 kell hozzá, csak nem kell hozzá, hogy meglegyen minden DLC.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...