GC 2019: Túlélőkaland lesz a The Eternal Cylinder

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Good Shepherd Entertainment és a Zeno Clasht is jegyző Ace Team megállapodásának gyümölcse lesz a jövőre megjelenő The Eternal Cylinder, amely egy nyitott világú túlélő-kalandjátéknak ígérkezik.

A The Eternal Cylinderben a játékos egy aranyos fura lény, Trebhums bőrébe bújva kap lehetőséget, hogy felfedezze a különös idegen fajok és egzotikus életformák uralta planétát, ahol az ősi gördülő építmény, a Cylinder tartja rettegésben a flórát és faunát. A procedurálisan generált ökoszisztémában mindig újabb és újabb kihívások, illetve meglepetések érnek minket, legyen szó a környezetről vagy a mesterséges intelligencia irányította állatvilágról.

Főhősünkkel, Trebhumsszal a tápláléklánc aljáról indulva kell felküzdenünk magunkat és folyamatosan evolválódnunk. Új attribútumokat szerezhetünk, számtalan mutációt fedezhetünk fel, amelyek aztán képességeinket is befolyásolják, legyen szó a repülés vagy az úszás képességéről, amelyek segítségével például korábban elérhetetlen területeket is felfedezhetünk.

A játék jövőre jelenik meg, konzolokra és PC-re. Utóbbin Epic Games-exkluzív lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...