Stadia - kipróbálhatjuk a játékokat premier előtt

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
John Justice, a Stadia egyik vezető beosztású munkatársa a Stadiacast legutóbbi adásában megerősítette, dolgoznak azon, hogy a vásárlók premier előtt kipróbálhassák majd a játékokat.

November közepén rajtol el a Google saját játékplatformja, a Stadia. Most kiderült, hogy a cég gőzerővel dolgozik azon, hogy a Stadián elérhető játékok mindenki számára kipróbálhatóak legyenek, így nem kizárt, hogy demókat vagy az EA Access jóvoltából ismert 10 órás próbalehetőségeket biztosít majd a Stadia.

Minderről John Justice, a Stadia egyik vezető beosztású munkatársa mesélt a Stadiacast legutóbbi adásában, ahol elmondta, az a céljuk, hogy a lehető legszélesebb körben tudják népszerűsíteni a Stadia játékait és igyekeznek a döntéshozatalban annyira megkönnyíteni a vásárló dolgát, amennyire csak lehetséges.

A Stadia november 19-én rajtol el, a próbaverziók valószínűleg csak ezt követően kerülnek be a rendszerbe. Sajnos a szolgáltatás hazánkat elkerüli első körben, így valószínűleg csak 2020-tól lehet majd itthon kipróbálni a többféle előfizetéses csomaggal érkező Stadiát.

7.
7.
user101
#6: Ellenvéleménnyel élnék :). Pont az olyan szemetek nem léteznének a "pénzeberek" nélkül, mint a COD, Death Stranding, Fortnight, Battle*, Fifa, F1-20xx és társai, a lootbox botrány, a dlc hegyek és a season pass... Ezek ipari hulladékok amik egyetlen célt szolgálnak ... money grabbing... Senkit nem érdekel se a játék se a játékos, csak a profitra hajtanak mindenáron...

Ha ők nem lennének, lehet nem tartanánk látványba ott ahol most vagyunk, de sokkal minőségibb és eredetibb játékok születnének, nem pedig tucatszemetek ! Ami a legdurvább, még így is lenne például Witcher 3-unk !!! :))) Én sokkal szívesebben élnék egy ilyen világban, mint gamer... :(
6.
6.
shatterhand
#4: Ez ugy szokott lenni,hogy van a zseni, a művész, a fejlesztő. Meg az aki pénzzel támogatja.
Mindenki teszi a dolgát,de kurva álságos szöveg azt szidni a finansziroz. Cég abból él,hogy befektet. Ha nem jön belőle penz az nem egy ideális állapot. Ha sokaig minuszol csődbe megy. Mi a megoldás? Nyereséget szerezni abból amibe befektet. Nem kell szeretni,csak az ilyen cégek nélkül mivel jatszanatok? Indiekkel max. Nekem egy fos a Death stranding, de a Sony nélkül sehol se lenne. Ahogy az uncharted,gow, shadow coli meg az összes többi játék ami valójában veszteséges. Vagy keveset adtak el belőlük vagy olyan kurva sokba kerültek,hogy csak a gép eladása miatt keszulhettek el befektetés miatt.
4.
4.
user101
Továbbra sem látom be miért jó nekem, hogy drágábban, szarabb minőségben játszhatok, csak azért, hogy a google még jobban hülyére keresse magát... :(

A Steam-nek ott lett volna a történelmi lehetősége a világ megváltására, hogy vállalható részesedéssel és fejlesztők támogatásával ( előre odaad egy elvárható bevételt a kalkulált eladások tekintetében, amit aztán leír az eladásokból ) maga köré gyűjti a fejlesztőket és kiéhezteti és hagyja éhen dögleni a többi kiadót. :)

Sajnos mára túl sokba van a fejlesztés és ezen élősködnek a kiadók, pedig őket kellene eltakarítani a picsába a hülye boltjaikkal, hogy csak a fejlesztő legyen, meg mi a vásárlók és ne élősködjön egy egész iparág rajtunk... :(
1.
1.
Már elkészülés előtt ki is lehet próbálni a játékokat pár éve, lásd pl AAA piac.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...